Bulkta neden kardiyo yapıyorsunuz?

Arkadaşlar yağlanmayı minimumda tutmak için kardiyo önerenleriniz var.Kaç kalori aldığımızı, neyden aldığımızı bildikten sonra buna gerek var mı acaba? Ben birkaç ay ağırlıkla beraber kardiyoda yapmıştım ama yerimde saymıştım hiç kilo alamamıştım.Şimdilerde ise nerden ne kadar kalori aldığımı biliyorum; henüz hedefime ulaşmamış olsamda yavaş yavaş geliştiğimi farkediyorum.Cevaplar için şimdiden saolun.

Ozellikle yaz mevsiminde yapiyorsak bulku kardioya ihtiyac yok bence benim fikrim.bende bulking başlarında yapiyodum ve istedigim verimi alamadim kestim suan biraz antr oncesi veya sonrasi 5 10dk yeterli oluyo.

Ozellikle yaz mevsiminde yapiyorsak bulku kardioya ihtiyac yok bence benim fikrim.bende bulking başlarında yapiyodum ve istedigim verimi alamadim kestim suan biraz antr oncesi veya sonrasi 5 10dk yeterli oluyo.
Aynen kardeş bende vücudu ısıtmak amaçlı 5-10dk antremandan önce yapıyorum daha fazlası gereksiz bencede.

Kardiyo sadece ya yakımı için degil hem bulk hemde def döneminde yapılmalı kardiyovaskülel sistemi geliştirmek ve sağlıgı korumak için bulk döneminde haftada 2 kere uygun

Back
Yukarı