bulking up...

Speedtouch selam,

Gogus/biceps/bacak
Omuz/sirt/tri

Biciminde 2 days split bir rutine sahipsin sanirim. Ben de benzer bir programa sahibim, ancak gunleri push/pull seklinde ayirdim ve pull gunune bacagi da ekledim (squat ve leg press) yalnizca compound hareketlerin uygulandigi bir rutin ve senin uyguladigin sekilde pazartesi sali off persembe cuma seklinde uyguluyorum. Programini o sekilde revize etmeni onerebilirim daha duzenli olur boylelikle.

Bu arada gecmis olsun diyeyim, ancak gorunen o ki gayet iyi bicimde donmussun, shoulder press kilolari bunu acikca ortaya koyuyor. :)

hosgeldin kardeşim takıpteyım bende yenıden hesap almak yasakmıs forumda aynı pcden o yuzden bu hesaba devam edıyorum hemen toparlayacagınada emınım ;) cok gecmıs olsun kaza ıcınde artık dıkkat et kendıne
Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Speedtouch öncelikle çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Cidden ben de forumu bıraktı sanmıştım. Tekrar aramıza döndüğün için '' hoşgeldin '' diyorum. Kısa süre de sporda ki eski haline gelmen dileğiyle.

Speedtouch selam,

Gogus/biceps/bacak
Omuz/sirt/tri

Biciminde 2 days split bir rutine sahipsin sanirim. Ben de benzer bir programa sahibim, ancak gunleri push/pull seklinde ayirdim ve pull gunune bacagi da ekledim (squat ve leg press) yalnizca compound hareketlerin uygulandigi bir rutin ve senin uyguladigin sekilde pazartesi sali off persembe cuma seklinde uyguluyorum. Programini o sekilde revize etmeni onerebilirim daha duzenli olur boylelikle.

Bu arada gecmis olsun diyeyim, ancak gorunen o ki gayet iyi bicimde donmussun, shoulder press kilolari bunu acikca ortaya koyuyor. :)

slmlar khephnes

push-pull olarak ayırman güzel olmuş fakat benim için şu aşamada ayrıntıların önemi yok, idmanlarım sadece kondisyon amaçlı, zayıflayan tendonlar biraz daha güçlensin, küçük kas grupları biraz daha güçlensin, vücut hareketlere adapte olsun, kondisyon artsın vs...

valla iyi mi dönmedim tabi ama , bilmiyorum işte çok çok kötü de değilim belki 3 aylık değişimi gösteren bir foto eklerim ama bunun için baya cesarete ihtiyacım var açıkçası, bunun sebebi bu sporda hatırı sayılır bir kütleden bu hallere düştüm ve bu da ben de bir miktar özgüven kaybına yol açtı malesef...

hep diyorum vücudunuz geliştikçe zihni de gelişir , fakat bilmiyordum ki vücudunuz geriliyince zihnen de geriliyorsunuz...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:00 ----------

hosgeldin kardeşim takıpteyım bende yenıden hesap almak yasakmıs forumda aynı pcden o yuzden bu hesaba devam edıyorum hemen toparlayacagınada emınım ;) cok gecmıs olsun kaza ıcınde artık dıkkat et kendıne (hasan)

hasan kardeşim işallah hızlı bir şekilde toparlayacağız bakalım...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:02 ----------

Speedtouch öncelikle çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Cidden ben de forumu bıraktı sanmıştım. Tekrar aramıza döndüğün için '' hoşgeldin '' diyorum. Kısa süre de sporda ki eski haline gelmen dileğiyle.

kauss :)) seni burda görmek çok güzel...

hoşbulduk diyorum ben de, güzel dileklerin için çok teşekkürler...

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Abi çok geçmiş olsun sen benim forumda okuduğum ilk kişilerden biriydin arada bakardım sayfaya fark etmeden bana çok yardımın olmuştur çok üzüldüm olayı duyunca geçmiş olsun...

Değerli Üyemiz;

Abi çok geçmiş olsun sen benim forumda okuduğum ilk kişilerden biriydin arada bakardım sayfaya fark etmeden bana çok yardımın olmuştur çok üzüldüm olayı duyunca geçmiş olsun...

Değerli Üyemiz;

birilerine faydam dokunuyorsa ne mutlu bana, benim de bu forumda çok şeyler öğrendiğim bir çok değerli insan oldu, bu sporda öğrenmenin sınırı yok gerçekten...

powerlinesportcenter yazıyor avatarında, ankara/demetevlerdeki spor salonu mu?

Aynen Polat hocanın salonu...

polat hoca hem insan olarak hem de hoca olarak çok iyi birisidir, kıymetini bil onun, biraz toparlıyım mutlaka geleceğim demetteki salona...

Polat hocayı çok severim muhabbetimizde iyidir birgün bekleriz salona bir kere kulağını çınlatmıştık hocayla :D

Son düzenleme:
Polat hocayı çok severim muhabbetimizde iyidir birgün bekleriz salona bir kere kulağını çınlatmıştık hocayla :D

ooo arkamdan konuşmak haaa :D özelden devam edelim muhabbetin geri kalanına...

arkadaşlar cuma günü ayrıntılı bir hafta değerlendirmesi yapacağım, vucut iyi sinyallerine devam ediyor çok şükür, bu hafta çok önemliydi beklentilerim çok yüksek değil ama kötü durumda değilim çok şükür fakat adelelerim inanılmaz hamlamış,salı idmanında sağ tricepsime 2 kere kramp girdi bunun 2 nedeni olabilir ya yırtık tam olarak iyileşmedi,ya da hamlıktan umarım 1.seçenek değildir...fizik tedaviyi 1.5 ay önce bıraktım...

eveeeeeeeeet, bu hafta bir takım gelişmelerin yaşanması gereken hafta...

dolayısı ile bir adım ileri gittik...

haftada 1 gün 1 bölge şekline tekrar girildi, güzel bir program yazıldı...

pazartesi-göğüs
salı-sırt
çarşamba-bacak
perşembe-omuz
cuma-kol
hafta sonu off şekline geçtim tekrardan...

çok zorlanıp kaliteli idman yapamayacağımı düşündüm fakat vucudum beni yanılttı ve herşey yolunda gitti...

sporcu beslenmesine yavaş yavaş geçiş yaptım...

şu anki gücüme göre güzel ve ağır idmanlar yaptım...

bugünkü bacak idmanı çok zorladı, 100 kg-10 tekrar squat max yapabildim daha fazla zorlamaya cesaretim yoktu...

incline de son set 65 kg ile 8 tekrar yapabildim, gücüm şimdilik bu kadar ama dediğim gibi düzenli bir artış olacak, hızlı bir geri dönüş yapacağım,,,

medeni cesaretimi topladım, öz güvenim eskisi kadar yüksek değil haliyle fakat pazartesi bir foto ekleyeceğim, 4 ay öncesi ve şu an...güzel bir kıyaslama olacak...

herkeze sevgiler ve saygılar...

bir haftayı daha müthiş verimli geçirdim çok şükür valla şu 4 haftada baya farketti vucudum bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum,eski kütlemde değilim elbette fakat göğüs ve sırt çok güzel tepki verdi, omuz biraz daha zaman alacak, geçen sene bulk halde soğuk 138 gördü bu omuzlar bu ölçüye ulaşmak bakalım ne kadar sürecek...

beslenme 4 öğün karb+protein ağırlıklı öğünler, supplement sadece protein tozu kullanıyorum...

bu arada foto eklicem demiştim ama yalan ettim :) pazartesi iphone'lu birini çevirip çektirmeye çalışacağım.

Son düzenleme:
speedtouch konunu yeni gördüm.bende yalan yok bırakmıştır forumu diye tahmin ediyordum çok geçmiş olsun.

girdiğin kilolar hala çok güzel.ayrıca fotografini da dort gözle bekliyorum :)

speedtouch, foto falan demissin ama hala ses soluk yok :p

Su anki formunu merak ediyorum uygun oldugunda bir foto cekip koyabilir misin?

Bu arada antrenman yapiyorsun degil mi? Buraya yazmiyorsun da.

antreman artık çok sert girebiliyorum khep çok çok şükür herşey yolunda valla foto çekecem i-phone olan bir arkadaşı kestırsam soyunma odasında direk çekecem zaten...

geçen pazartesi 80 kg incline bench press 5 tekrar yapabildim tabi arkamda adam vardı...neck presste kg olarak çok problem yaşıyorum 32.5 kg ler ile dumbell shoulder press 7-8 tekrar temiz geliyor ama neck presste kg ler çok düşük...

Kilolara bak yahu biz de birgün görürmüyüz acaba?:)

Alla alla bana neck press daha kolay geliyor nispeten agırlık daha yüksek oluyor..

inan fazla bir kg değil dblue kısa zamanda ulaşırsın sen de merak etme :)

neck presste ağır giren adamın elini öperim ben, daha kolay olur mu naptın,yoksa sana daha mı kolay geliyor söyle :D
ben 80 kg neck press 6 tekrar yapabiliyordum geçen sene 90 kg deyken, şimdi 60 kg ile 10 tekrar bile çok zor çıkıyor arkama birini almassam bar son tekrarda ensemde kalacak....

Back
Yukarı