bulking up...

Speedtouch senin bir konuda fikrini almak istiyorum. Suan 2 farkli supplement kombinasyonuna girecegim fakat eylul gibi havalarin biraz serinlemesiyle testo arttirici urunde ekleyip yeni bir kombinasyon yapmak istiyorum.

Sana daha oncede m-stak hakkinda soru sormustum. Kullanan biri oldugun icin bu kombinasyonda ekstra gh ve testo arttirici m-stak, ultimate tribulus g. Ve weider amino lig. Mega forte dusunuyorum. Sence gereksiz agir mi olur yoksa iyi bir etki verir mi ? Kisisel gorusunu merak ediyorum :)

Speedtouch senin bir konuda fikrini almak istiyorum. Suan 2 farkli supplement kombinasyonuna girecegim fakat eylul gibi havalarin biraz serinlemesiyle testo arttirici urunde ekleyip yeni bir kombinasyon yapmak istiyorum.

Sana daha oncede m-stak hakkinda soru sormustum. Kullanan biri oldugun icin bu kombinasyonda ekstra gh ve testo arttirici m-stak, ultimate tribulus g. Ve weider amino lig. Mega forte dusunuyorum. Sence gereksiz agir mi olur yoksa iyi bir etki verir mi ? Kisisel gorusunu merak ediyorum :)

amino acid blendler her kombinede olması gerekir diye düşünüyorum diğer ürünler gereksiz diye düşünüyorrum...

yakında geri dönücem arkadaşlar çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum, burdan arkadaşlarım melih,tuna ,burak ve mansura sevgilerimi iletiyorum...

Öncelikle pm ile resim yükleyememiştim aklımdayken hoşuma giden tek poz yüklemek istedim. nasıl gidiyor diyet. yazın çok zor diyet yapmak uyabiliyorsan helal olsun. Ben ilk definasyonuma nisanda başlamıştım haziranda bitirmiştim çünkü yazın çekilmiyor. Antalya gibi bir yerde yaşıyorsan çok zor. Akraba ziyaretleri evde yapılan börekler. Sosyal ortamlar sahilde voleybol bira fıstık. İdmana giderken idmanda kaybedeceğin kadar su kaybetmek... Sonuç olarak ben yazın ne spor ne diyet yaparım. Kendimi nadasaya bırakır 2-3 günde bir evde şınav vs. tarzı light idman yaparım. 3-4 günde bir sabah cardiosu ve akşamları bazen voleybol falan. Günde minimum 150 gram protein almaya dkkat ederim. karbonhidratı hiç hesaplamam. Abartmadan tüketirim. bazı günler tüketilen 5-6 birayı saymazsak :)

O yüzden bu definasyonumda dedim ki şubatta başlayayım geç kalmayayım. İyi de oldu. Tıkır tıkır olmasam da %21 yağ oranından %10'a haziran 1 itibariyle düşmeyi başardım. Amacım %6 ama bu yaz olamıcak. Çünkü dediğim gibi yaz geldi yine diyet yalan oldu :)

İşin çok zor. İdman ve diyetini aksatmıyorsan helal olsun derim. Eğer benim söylediklerimin aynısı sende olduysa o zaman kış definasyonu lazım :)

Eklentiler

• 20120610_221626.jpg
    20120610_221626.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 698
Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
O yüzden bu definasyonumda dedim ki şubatta başlayayım geç kalmayayım. İyi de oldu. Tıkır tıkır olmasam da %21 yağ oranından %10'a haziran 1 itibariyle düşmeyi başardım. Amacım %6 ama bu yaz olamıcak. Çünkü dediğim gibi yaz geldi yine diyet yalan oldu :)

İşin çok zor. İdman ve diyetini aksatmıyorsan helal olsun derim. Eğer benim söylediklerimin aynısı sende olduysa o zaman kış definasyonu lazım :)[/QUOTE]

%10 aslında iyi bir oran. bu orana rağman karın kaslarında istediğiniz sonuca ulaşamadınızmı ? yoksa ulaştınızda cok cok daha iyisinimi hedefliyorsunuz ?

pulloverforever dedi:
%10 aslında iyi bir oran. bu orana rağman karın kaslarında istediğiniz sonuca ulaşamadınızmı ? yoksa ulaştınızda cok cok daha iyisinimi hedefliyorsunuz ?

speed'in konusunu baltalamış gibi olacağız ama kısa da olsa bir cevap vermek istedim. Diyet bittiğinde sizin avatarınızdaki fotoğraftan daha yağlı duruyorum. %10 iken diyeti bıraktım 2 ay oldu. Yine dikkat ediyorum ama bozduğum çok oluyor. Üstteki 4 bakla görünüyor ama ben tıkır tıkır yarışmacı yağsızlığı istiyorum. Şu anda tahminim %12 civarındayımdır. Ben hacimden çok yağsızlık istiyorum. Önce yağsızlık sonra irilik.. Hedefim %5 yağ oranı. Eylül civarı başlayabilirsem Şubata doğru buna ulaşıcam umarım. Söylenenlere göre yağ oranı olarak %10-5 arası çok yavaş geçiyor. Derimde sarkma var özellikle alt karında yağ hala var, deri sarkık kötü değil ama sıkı durmuyor.

Bu arada sizin yağ oranınız kaç. Fotoğrafa bakarak tahminim %7-8. Hiç ölçtürdünüz mü?

Son düzenleme:
vay be harbiden çok uzun zaman oldu, herhalde sporu forumu bıraktı demiştir herkez...Hatta şöyle bi baktım da eski üyelerden pek bi kimse kalmamış :)
temmuzda trafik kazası geçirdim heryerim kırıldı parçalandı araba hurdaya çıktı yaşamak bile mucize belki, ama bodyci adam inatçı olur di mi, küllerinden doğmasını da, tekrar alev alev yanmasını da bilir...
yakında dönüyorum...

Çok büyük Geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin... En yakın zamanda eskisinden daha iyi bir formda döneceğinden şüphem yok benim ...

Biz hala buralardayız , çok aktif olmasakda gözümüz kulağımız buralarda ;)

'' Oooo sen nerelerdeydin ? '' diye sevinçle karşılayacakken yazdığın mesajı görünce çok şaşırdım ve üzüldüm.Gerçekten geçmiş olsun.

Ayrıca hakikaten o kadar uzak kaldın ki forumdan sporu bıraktın sandık.Hatta ben kesin okulla,dersleriyle ilgili bir problemdir heralde diye düşünmüştük birkaç arkadaşla birlikte.

İyi ki hayattasın,yaşıyorsun,araba falan hikaye önemli olan sağlık.Umarım sakatlık falan yoktur.Tekrar geçmiş olsun ve en yakın sürede aramıza dönmen dileğiyle.

Saygılarımla.

themertyildiz

Son düzenleme:
çok sağlun arkadaşlar sizleri burda görmek o kadar güzel hatırlanmak o kadar güzel ki anlatamam, allahtan kalıcı bir sakatlığımız olmadı, bir arkadaşın gelç kalma tehlikesi vardı fakat çok şükür o da atlattı bu riski , diğer bir arkadaş halen daha fizik tedavi görüyor koltuk deyneklerini yeni attı, en şanslı olan bendim yani kazada,1.5 hafta hastanede yattım fakat ameliyat masasına yatma gibi bir durum olmadı, neyse şimdi bunları unutup ilerlemek lazım...
yaklaşık ocak 1 de başladım idmanlara tabi idman diyorsam da o bildiğiniz idmanlardan değil :) düşük ağırlıklarla çalışıyorum haliyle vucudu belli bir noktaya kadar zorluyorum olumsuz bir sinyal alırsam ağırlığı hafifletiyorum...
2 kolum 2 bacağımla halen daha hayatta olduğum için allaha şükrediyorum...
tekrar hepinize teşekkürler...

uzun zaman sonra günlüğe döndüm arkadaşlar vay be ben bile şaşırdım :)

evet biraz bu hafta neler yaptık nasıl bir idman programı izledik neler yedik içtik bunlardan bahsedelim...

geçen hafta vücut güzel sinyaller vermişti ve ben de vücudu bir miktar zorlayabileceğimi anladım bu hafta adına...

öncelikle izlediğim programı yazayım...

pazartesi(1.gün)

incline bar press-3 set , 15-12-10
flat dumbell press-3 set-14-12-10
dumbell fly-2 set ,15-15

barbell curl-2 set -10-10
scout curl-2 set-8-8
hammer curl-2 set-10-10

leg press-3 set-20-16-12
leg extansion-2 set-15-12

salı(2.gün)

neck press smith machine-3 set-12-10-8
dumbell press-3set-10-10-10
dumbell fly-2 set-12-12

lat pull down-3 set-12-10-8
rowing machine-3 set,12-10-8
pullover-2 set-15-15

french curl-3 set-10-9-8
triceps press -3 set-10-9-8

çarşamba-off gün
perşembe ve cuma yine başa sarıyoruz...

evet beslenme tam bir sporcu beslenmesi değil fakat 3 adet güzel öğünüm var, bunların haricinde 1-2 ölçekte protein tozu kullanıyorum gün içinde...

sabahları 4 yumurta+yulaftan oat pie
idmanımı sabah 11:00 gibi yapıyorum, idmandan sonra 200 gram tavuk+az biraz beyaz prinç+çok az püre...

akşam yemeğinde herhangi bir baklagil veyahut fırında somon,veyahut good old friendimiz tavuk...fakat yediğim yemeğin karbosu hariç herhangi bir karb kaynağı tüketmiyorum...

evet arkadaşlar bu idman programına bu hafta geçtim, daha çok bu sporda 3.ayında olan birisine uygun bir program diyebilirim...

valla açıkçası bu program beni çok ama çok zorladı bu hafta, inanılmaz kas ağrıları oldu vücudumda tabi bunlar gelişme ağrısı falan değil bariz hamlık ağrısı, perşembe günü ağrılarım kesilmedi fakat bugün çektiğim acıya karşı idmanı bir şekilde yaptım, tahminimce önümüzdeki haftada bir miktar ağrım olacaktır yine ama 3.haftadan itibren bu programla hiç biryerimin ağrımayacağını düşünüyorum ,4.hafta belki tek gün tek bölge felsefesine geçiş yapabilirim, bakacağız...

Supplement kullanımın ne alemde speedtouch ?

Ayrıca da ağırlıkları kg cinsinden yazarsan seviniriz.

Kolay gelsin.

supplement sadece protein tozu, incline presste 60 kg 12 tekrar
neck press-60 kg-8 tekrar, dumbell bench press- 30 kg lik dumbellar ile 8 tekrar, dumbell shoulder press 27.5 kg lik dumbellar ile ile 10 tekrar
squat deadlift henüz yok,

Back
Yukarı