Danny Boy
Yeni Üye
evet arkadaslar geri dondum sonunda finallerdi hocalarla gorusmelerdi hastalikti vs derken foruma girmeye zaman bulamadim resim eklemeyemi elbette dusunuyorum resimsiz gunluk olmaz
hosgeldın

evet arkadaslar geri dondum sonunda finallerdi hocalarla gorusmelerdi hastalikti vs derken foruma girmeye zaman bulamadim resim eklemeyemi elbette dusunuyorum resimsiz gunluk olmaz
Speedtouch senin bir konuda fikrini almak istiyorum. Suan 2 farkli supplement kombinasyonuna girecegim fakat eylul gibi havalarin biraz serinlemesiyle testo arttirici urunde ekleyip yeni bir kombinasyon yapmak istiyorum.
Sana daha oncede m-stak hakkinda soru sormustum. Kullanan biri oldugun icin bu kombinasyonda ekstra gh ve testo arttirici m-stak, ultimate tribulus g. Ve weider amino lig. Mega forte dusunuyorum. Sence gereksiz agir mi olur yoksa iyi bir etki verir mi ? Kisisel gorusunu merak ediyorum![]()
yakında geri dönücem arkadaşlar çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum, burdan arkadaşlarım melih,tuna ,burak ve mansura sevgilerimi iletiyorum...
pulloverforever dedi:%10 aslında iyi bir oran. bu orana rağman karın kaslarında istediğiniz sonuca ulaşamadınızmı ? yoksa ulaştınızda cok cok daha iyisinimi hedefliyorsunuz ?
speedtouch nerelerde bilen var mı ?
Supplement kullanımın ne alemde speedtouch ?
Ayrıca da ağırlıkları kg cinsinden yazarsan seviniriz.
Kolay gelsin.