denizgnr97
Üye
Arkadaşlar 2.5 aydır spor salonunda vücut geliştirme ile uğraşmaktayım... Daha öncesinden 3-4 aylık ev çalışmam var ama konu bu değil tahmin edersiniz gibi yağlardan sıkıntım var söyle söyleyim vücudum dıştan görünüşüyle zayıf ve hafif hacimli duruyor ama oturduğumda soyunuk halimde birazda olsa bel bölgesindeki yağlar açığa çıkmakta 2.5 aydır yağ yakımı için çabalıyorum ama hafif değişiklikler dışında kayda değer birşey yok diyetimi bazen bozsamda genel olarak uydum. Amacım 2 ay kadar yağ kaybedip sonra bulk yapmaktı ama etrafımdakiler, salondaki yarışmacı abilerim falan Çok kardiyo yaptığımı, böyle yaparak zaman kaybettiğimi, fazla yağlı olmadığımı, bulk yapmam gerektiğini söylüyorlar. Bende fazla kardiyodan kas kaybettiğimi düşünerek kaygılanıyorum. Hatta sanırım bu stresten olsa gerek saçımda saçkıran bile çıktı
Sizce bulka girip kontrollü bir şekilde kütle kazanımına 2-3 hatta 4 ay devam mı etmeliyim? Yoksa Yağ yakımı mı yapmalıyım boyum 1.71 kilom 71-72 arası yaşım 15. Diğer ölçülerimi biraz sonra fotoğraflarımı eklerken yazacağım. Lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederim