merhaba,
fotograflarınıza bakarak ben kendi görüşümü yazıyorum.umarım size faydası olur.
.
33 set 40sn aralıklarla yapmanız zaten kardiyo karışım benzeri bir çalışmadır. yorulmanız çok normal. bu şekilde çalışıyorsanız kardiyoya ihtiyacınız kalmaz zaten ama görebildiğim aralarda sohbet falan yapmış olduğunuz.
haftada 4 gün gidebildiğiniz için yapacak başka bir şeyiniz yok. 3 bolge 33 set muhtemelen 4+4+3 hareket 3 ser setten olsa 33 eder diye hesapladım. bilmiyorum yanılıyor muyum? 4+4+2 ya da 4+3+3 olarak revize etmeniz daha doğru olur.buradan 3 setlik zaman kazanırsınız. hatta ana kas gruplarını 5-6 sete çıkarıp hareket sayısını daha da azaltabilirsiniz.
.
çok fazla hareket yaptığınız için yine benim görüşüm, diyorum ,(hemen eleştiren antrenörler olacaktır) yeteri yoğunlaşma yapamamışsınız.zaman kazanmak için hareket sayısını azaltın,ana gruplar yine 4 kalsın ama mesela biceps ve triceps 2 ana hareketle sınırlayabilirsiniz. set sisteminizi değiştirin örneğin dumbel fly yapıyorsanız.fly seti bitiminde hemen dumbel presse geçerek super setler ya da drop setler yapın.
özellikle göğüs kasları zayıf ve detaysız kalmış. bir müddet sadece press hareketlerini yoğun olarak yapabilirsiniz.yoğundan kastım partner eşliğinde yardımlı ve ağır olarak.
.
karın çalışmanız oldukça anlamsız ve yetersiz kalmış. benim size önerebileceğim , antreman başında ısınma evresinde triset şeklinde 3*30 mountain climb 3*15 ağırlıklı crunch ve 3*15 hip raise gibi hareketlerle başlayabilirsiniz.daha sonra ağırlık antremanına geçersiniz. bel yanları iyi durumda değil o kısmı en iyi squad ve deadlift gibi comelme hareketleri ile yok edebilirsiniz.bu hareketleri hafif kilolarla çok tekrar şeklinde yapın.
benim şu anki örnek karın programım şöyle ben de antreman öncesi yapıyorum.
3*15 rope cruch sonra
her set arka arkaya olmak üzere
3*30 swiss ball cruch
3*15 bycle crunch
3*15 v sit up
.
antreman sonunda çok yoruluyor iseniz kardiyo olarak 20-25 dk yoğun tempoda dik bisiklete binmeniz yeterli kalori kaybını sağlayacak sizi de fazla yormayacaktır.zaman kalmaz ise antremanı aralıklar az olarak yaptığınız için gerek kalmayabilir
bunun yanında beslenme düzeninizde de aksaklıklar olmalı.çünkü yağ oranı düzenli egzersiz yapan birisine göre biraz fazla gibi.gün içinde neler yediğinize ve zamanlamalarına dikkat edin. önemli olan çok protein almak değil , ihtiyacınızı almak.