krizalits
Üye
arkadaşlar şöyle bir düşüncem var;
ben normalde antreman programım şöyle
A programı :
1)bacak
2)gögüs
3)biceps
B programı:
1)sırt(kanat)
2)omuz
3)triceps
Sırasıyla programım böyle arkadaşlar.Kafama takılan soru şu;
_Ben göğüs girdiğim zaman azda olsa triceps çalışıyor.Normalde de öyledir heralde! Programda şöyle bir değişiklik yapsam,
A programı:
1)göğüs
2)omuz
3)triceps
B programı:
1)bacak
2)sırt
3)biceps girsem yanlış yaparmıyım?Mantık olarak böyle bir karara vardım.Göğüs çalıştığım zaman triceps çalışmayı düşünüyorum.sırt(kanat) çalıştığım zaman da biceps çalışmayı düşünüyorum.Sıra olarak böyle bir düzen yaptım.Sizce bu yanlış mı ? Yanlış ise neden? kafama çok takılıyor bu soru ve bir türlü cevabını bulamadım.Hocalarıma sordum farklı farklı cvp alıyorum işin içinden çıkamıyorum...a32
ben normalde antreman programım şöyle
A programı :
1)bacak
2)gögüs
3)biceps
B programı:
1)sırt(kanat)
2)omuz
3)triceps
Sırasıyla programım böyle arkadaşlar.Kafama takılan soru şu;
_Ben göğüs girdiğim zaman azda olsa triceps çalışıyor.Normalde de öyledir heralde! Programda şöyle bir değişiklik yapsam,
A programı:
1)göğüs
2)omuz
3)triceps
B programı:
1)bacak
2)sırt
3)biceps girsem yanlış yaparmıyım?Mantık olarak böyle bir karara vardım.Göğüs çalıştığım zaman triceps çalışmayı düşünüyorum.sırt(kanat) çalıştığım zaman da biceps çalışmayı düşünüyorum.Sıra olarak böyle bir düzen yaptım.Sizce bu yanlış mı ? Yanlış ise neden? kafama çok takılıyor bu soru ve bir türlü cevabını bulamadım.Hocalarıma sordum farklı farklı cvp alıyorum işin içinden çıkamıyorum...a32