Merhaba. Forum çok hoşuma gitti bende üye olup kendi sıkıntımdan bahsetmek istedim. Belki bu sorun defalarca kez açılmıştır (ki araştırdığım kadarıyla açılmış da) fakat benimki gerçekten büyük problem.
Aşırı zayıfım! Boy: 196 Kilo:64
Şimdi anladınız mı?
Defalarca doktora gittim fakat sağlığımda herhangi bi problem yok. 3 yıldır bir ilişkim var. Kız arkadaşımın fiziği diğer kızların imreneceği düzeyde. Oldukça fit. Kendisi benim kilomu hiç problem yapmıyor allah var. Ama işte ne bileyim insan içten içe kendine yediremiyor. Beraber denize girerken onu da düşünmek lazım.
Artık bir karar aldım ve spor salonuna yazıldım. Bunun sebebi arasında bu sene üniversiteden mezun olmam da var. Nede olsa dış görünüşü cılız bir avukatın ilk izlenimi pek iyi olmaz öyle değil mi? Gerçi insan ilişkilerim çok iyidir o ayrı konu.
Fitness'a başlayalı 1 hafta oldu (tabi ki çok güçsüzüm) ve ben bu sürede beslenmeme çok dikkat ediyorum fakat midem oldukça küçük. Fazla yemek kabul etmiyor.Bir süreden sonra yutamıyorum yani. Yüzden 'bol bol ye' gibi tavsiyeler bek işe yaramıyor. Bende takviye olarak hacmi az fakat besleyici besinler yemeye çalışıyorum fındık,fıstık,muz gibi..
Sizden yardımınızı isteyeceğim konu şu;
Öncelikle midemi yavaş yavaş nasıl büyütebilirim?
Sonra şimdiden almam gereken takviyeler var mı? Karbonhidrat tozu, protein tozu, gainer vs.? (bunlardan yardım almadan vücudumu kısa sürede toparlayamam sanırım. ben sene sonunda plajda sevgilimle freezby oynamak istiyorum.
Bana önerebileceğiniz program var mı?
Aklıma geldikçe sorularım olacaktır. Şimdiden teşekkürler.
Aşırı zayıfım! Boy: 196 Kilo:64

Şimdi anladınız mı?
Defalarca doktora gittim fakat sağlığımda herhangi bi problem yok. 3 yıldır bir ilişkim var. Kız arkadaşımın fiziği diğer kızların imreneceği düzeyde. Oldukça fit. Kendisi benim kilomu hiç problem yapmıyor allah var. Ama işte ne bileyim insan içten içe kendine yediremiyor. Beraber denize girerken onu da düşünmek lazım.

Fitness'a başlayalı 1 hafta oldu (tabi ki çok güçsüzüm) ve ben bu sürede beslenmeme çok dikkat ediyorum fakat midem oldukça küçük. Fazla yemek kabul etmiyor.Bir süreden sonra yutamıyorum yani. Yüzden 'bol bol ye' gibi tavsiyeler bek işe yaramıyor. Bende takviye olarak hacmi az fakat besleyici besinler yemeye çalışıyorum fındık,fıstık,muz gibi..
Sizden yardımınızı isteyeceğim konu şu;
Öncelikle midemi yavaş yavaş nasıl büyütebilirim?
Sonra şimdiden almam gereken takviyeler var mı? Karbonhidrat tozu, protein tozu, gainer vs.? (bunlardan yardım almadan vücudumu kısa sürede toparlayamam sanırım. ben sene sonunda plajda sevgilimle freezby oynamak istiyorum.
Bana önerebileceğiniz program var mı?
Aklıma geldikçe sorularım olacaktır. Şimdiden teşekkürler.