BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Ben ürünü kullanıyorum yanında amino 3001 de kullanıyorum.. evet mükemmel hacim kazanıp güç artışıda sağladım ve damarlar belirginleşti.Yalnız hocamada devamı soru sordugum için bunu sormak istemedim eklem yerlerimde kesinlikle çok çalışmaktan dolayı bir ağrı var acaba bunun ilacıda glutamine diyebilir miyiz?

Merhaba, NOXPLODE ile JACK3D arasında kaldım tavsiye verebilecek olan var mı? İki ürünüde öven çok olmuş fiyat olarak JACK3D daha uygun ama NOXPLODE' nun damar genişletme ve belirginleştirme özelliğinden bahsedilmiş acaba JACK3Dnin de böyle bir özelliği var mı?

bende jack3d var fakat son çıkan haberlerden sonra korkar oldum, kullanmaya bunun yerine aynı ürünün kafeinsizi çıkmış (no-xplode caffeine free) etki aynı deniyor, kullanan varmı yada bilgisi olan duruma göre belki alabilirim.

Bence ikiside değil PlasmaJet... Sonradan keşfettim plasmajeti, almayı düşünüyorum şimdi
nerden almayı düşünüyosun türkiyede satilmiyo die biliyorum y.dişi ztn yasaklandi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:39 ----------

Bu ürünün 20 servislik kafeinsiz olanını kullanan var mı arkadaşlar? Uykusuzluk sorunu yaşanmadan normal ürünle birebir aynı etkinin görüleceği söylenmiş yabancı inceleme sitelerinde.. Kafein gibi bir uyarıcı tamamen çıkarıldığında üründe mutlaka bir farklılık olacağını düşünüyorum ben..
kafeinsis dediğiniz NO-Xplode nt mi? bnde war 10 porsiyonluk uyku problemi yapmadi

Kullanım

merhaba arkdaşlar.
Ürünün kullanımı ile ilgili olarak. bazı deneyimlerim oldu.Kutusunun üzerinde protein tozundan 1 saat sonra yemektende 2 saat sonra kullanın yazıyor.
Fakat şöyle bir problem varki böyle yapınca etkisini göstermiyor. (tok karına kullanımında zaten kendileride belirtmiş.) Ancak 3-4 saat sonra kullanınca gerçek etkisini gösteriyor.Bu sefer de acıkmış olduğumdan çalışma isteği yemek yeme isteğine dönüşüyor.
Profesyonel arkadaşlar Sizin kullanım şeklinizi öğrenebilirmiyim.Teşekkürler

10 servislik olanlarını nereden alıyorsunuz?
edit:yuh 10 servis olanı 47 lira.
50 servis olanı zaten 125 lira,mantığa bak.

Son düzenleme:
hayır gerek yok.içeriğinde gerekli creatin miktarı var zaten daha yüklenmeye gerek yok vücuda.

@anac10da

Açıkçası yurtdışından getirmeyi denemek bile istemedim.. Geçse ayrı dert geçmese ayrı dert.. Bir tanıdığım vasıtasıyla elden ulaştırıldı bana.. Deneme amaçlı aldım.. Hem denemeden büyük boy almak istmedim hem de kafeinsiz olması çekici geldi..

Yorumlarımı daha sonra yazacaktım ama sana cevap vermişken yorumlarımı da ekleyeyim.. Dediğim gibi ilk defa nox ürünü kullanıyorum ve bu yüzden karşılaştırmalı yorum yapamıyorum ama faydasını gördüm diyebilirim.. Elim ayağım titredi, ağırlıklara saldırdım derecesinde bir etki görmedim ama daha rahat bir antremen çıkarttım diyebilirim.. İlk gün tek ölçek ikinci gün 1.5 ölçek ve bugün 2 ölçek aldım.. İlginçtir en güzel etkiyi 1.5 ölçek aldığım gün gördüm.. Belki o gün kol ve göğüs antremanı yapmış olmamın da etkisi olabilir çünkü en ağır o bölgeleri çalışıyorum.. Vücudumda kızarıklık oluşacak kadar kan pompalanması ve hafiften de olsa damar belirginleşmesi yaşadım.. Bir dahaki antremanda 3 ölçeğe çıkmayı düşünüyorum ki daha üstüne de çıkmam yanlış olur zaten.. Ama şöyle bir nokta da var, BSN'in ve diğer bir kaç inceleme sitesinin iddiası şu ki bu ürünün kafein içeren versiyondan kesinlikle farkı yok.. Ben kafein içeren Xplode veya diğer başka antreman öncesi ürünü kullanmadığım için bilemeyeceğim ama kafein sonuçta çok güçlü bir uyarıcı ve tek farkı kafein olan iki benzer ürün bence kesinlikle aynı etkiyi gösteremez.. En azından odaklanma ve enerji anlamında kafeinli ürün daha etkili olabilir kanısındayım.. Belki her iki sürümü de kullanma şansı olmuş bir üyemiz daha yerinde bir yorum yapacaktır ama özetlersek ben bu kafeinsiz Xplode'dan da memnun kaldım..

Son düzenleme:
ben hydroxcut x kullanmış biri olarak no xplode kullandığımdada no xplode ında yağ yaktığının farkına vardım bence hem yağ yakıcı hem enerji verici hem nitric oxide hemde creatine 4 in 1 ürün harika bunun yanına likit amino harika oluyor twinlab kullanıyorum süper fiyatıda uygun ******de 60 a alınır 1 litre bu arada reklam yapmıyorum

ürünle ilgili olarak tavsiye dilen kullanım tarzına uymak ya da uymamak kişinin insiyatifine kalmış bir durum. ama bu üründen yaklaşık 10 kutu kadar devirmiş biri olarak benim tavsiyem şu; yemek yedikten sonra 1,5-2 saat beklemeye hiç gerek yok, yemek yedikten 45 dk sonra alınıp,alındıktan 20 dk sonra antremana gittiğinizde bile etkisini keskin bir şekilde belli etmekte. ikinci bir şehir efsanesi daha var, fazla cafein tüketildiğinde ürünün etkisini yitirdiğinden bahsedilmiş, eğer farklı bünyelerde farklı etkileri yoksa bence bu iddiada tamamen asılsız, zira ürünü kullanmadan 30 dk önce bir fincan kahve her zaman içerim, şimdiye kadar hiçbir performans düşüklüğü yaşamadım. antreman öncesi xlode, glutamine,bcaa ve arginine birlikte alındığında bomba sonçlar almak mümkün. sabah kahvaltısından önce 1 ölçek, antreman öncesinde 2 ölçek şeklinde kullanıyorum. sabahlarıda yine bcaa,glutamine ve arginine ortaklığı yapmaktayım.

çok güzel hissediliyo ancsk tansiyonum çıktı neden böyle oldu bundan mıdır onbdan önceki gün fazla rakı içmiştim ondan olabilir mi acaba lütfen hocalaramız bişey söyleyin

çok güzel hissediliyo ancsk tansiyonum çıktı neden böyle oldu bundan mıdır onbdan önceki gün fazla rakı içmiştim ondan olabilir mi acaba lütfen hocalaramız bişey söyleyin

İlk kullanımınız ise olabilir. Dozu da iyi ayarlamak gerekiyor. İlk başlarda 1 ölçekten fazla kullanmayın.

---------- Post added at 12:18 ---------- Previous post was at 12:11 ----------

Ben ürünü kullanıyorum yanında amino 3001 de kullanıyorum.. evet mükemmel hacim kazanıp güç artışıda sağladım ve damarlar belirginleşti.Yalnız hocamada devamı soru sordugum için bunu sormak istemedim eklem yerlerimde kesinlikle çok çalışmaktan dolayı bir ağrı var acaba bunun ilacıda glutamine diyebilir miyiz?

İlacınız glucosamine chondroitin

kesinlikle mükemmel bir ürün ilk kullanımda yararını gördüm diyebilirim.Ancak arkadaşımda yarım saatte etkisini gördüm ben de 1 saati geçti yeni yeni faydasını görmeye başladım bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor sanırım yerimde duramadım,enerjim ve ağırlıklarım arttı ,arada bir bol nefes almak zorunda bıraktıyor,ayrıca bugüne kadar hiç böyle olmamıştı kolumda fazla damarlar çıktı arkadaşım yarım saatte etkisini görüyor ve benden fazla etki ediyor yeni başladım bir buçuk ölçekle başlasam bir sorun olur mu acaba etkisini daha fazla görmek için

Ürünü bugün 2. kez kullandım ilk kullandığımda 4 saat açlık üstüne içtim ve inanılmaz iyi etki gösterdi 20-25 dakika içerisinde yerimde duramamaya başladım yürüyüşüm falan hızlandı :). Bugün kahvaltıdan 1 saat 50 dakika sonra içtim yine etki gösterdi ama ilk içtiğimde daha iyiydi galiba açlık süresi çok farkettiriyor bu üründe. Tabiki psikolojik faktörleri de dikkate almak gerekir sonuçta bu bir supplement mucize beklememek gerek. Ama işe yaradığı kesin.

kesinlikle mükemmel bir ürün ilk kullanımda yararını gördüm diyebilirim.Ancak arkadaşımda yarım saatte etkisini gördüm ben de 1 saati geçti yeni yeni faydasını görmeye başladım bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor sanırım yerimde duramadım,enerjim ve ağırlıklarım arttı ,arada bir bol nefes almak zorunda bıraktıyor,ayrıca bugüne kadar hiç böyle olmamıştı kolumda fazla damarlar çıktı arkadaşım yarım saatte etkisini görüyor ve benden fazla etki ediyor yeni başladım bir buçuk ölçekle başlasam bir sorun olur mu acaba etkisini daha fazla görmek için

Bence ilk 1 hafta falan 1 ölçeği geçmeyin. Kutunun arkasında günde en fazla 3 ölçek kullanın diyor. Yarım saat aralıklar ile vücudunuzun tepkisine göre kullanın diyor. Yani 1 ölçek içip yarım saat sonra ne olup ne bittiğine bakıp ona göre 2. ölçeği içmek gerek.

Ayrıca 12 haftalık kullanım sonucu 1 ay ara verin diyor (uzun süreli kullanımlarda vücut alıştığı için etkisi azalıyor) bana 12 hafta fazla geldi bence en fazla 5 hafta kullanıp 1 ay falan ara vermek daha iyi olur. 12 haftada vücut buna çoktan alışmış olur.

Back
Yukarı