BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
arkadaşlar benm elmde açılmamış 1 kutu var yılbasında almıştım ancak omzum sakatlandığı için 2-3 ay kullanamıyacağım faturası herşeyi mevcut.. ilgilnen olursa uygun bir fiyatta satabılırım

3aydır kullanıyorum arkadaşlar evet onsuz antreman yapamaz oldum mükemmel bir ürün damar genişlemeside yapıyor yada çok çalışmamı sağladığı için damarlarım genişliyor.2 halı saha maçını üst üstte çıkartabiliyorum ve eve koşarak gidesim geliyor. YALNIZ uyku problemi yapıyor...

3aydır kullanıyorum arkadaşlar evet onsuz antreman yapamaz oldum mükemmel bir ürün damar genişlemeside yapıyor yada çok çalışmamı sağladığı için damarlarım genişliyor.2 halı saha maçını üst üstte çıkartabiliyorum ve eve koşarak gidesim geliyor. YALNIZ uyku problemi yapıyor...

kaç ölçek kullaniyosun?

Blue raspberry kullaniyorum, bu kadar igrenc bir tad daha önce görmemistim. Icmek iskenceye dönüsmeye basladi!

Sadece ant. günleri aliyorum 3 ölcek...

kullanılabilir.içeriğinde mct var zaten hemde genişleyen damarlarla daha iyi kan akışı daha çok enerji alırsın ve daha iyi yağ yakarsın.ben yaptım gerçekten güzel oluyo ama ayak bileklerim pump oldu bi zaman sonra kasıldım kaldım :D sigara içiyorsanız dikkat edin ben cardio yaptım ama sonra bütün gece ciğerlerim ağrıdı.bunu yapıcağınız zaman kesinlikle sigara miktarınızı azaltmanız gerekiyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:33 ----------

hiç denemedim ama antreman sonrası no-xplode kullanan var mı acaba ve verim alan veya kullanılabilir mi bunu merak ettim açıkçası.içeriğinde glutamin kreatin arginin vs. recovery adına birçok şey var yani.

Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®): BSN'nin son tescilli karışımıdır, kreatinin su ve yağdan oluşmuş bileşikteki çözülümünü arttırır. BSN sadece su ve yağ tutulumunu arttırmakla kalmamış, ayrıca hidrojen iyonlarının tutulumunu(engellenmesi galiba) da arttırmıştır...

referans:Birinci Sayfa,No-Xplode tanıtımı.

İlk kullandığım antrenmanı hiç unutmam. İdmandan 1 saat önce boş karna 1 ölçek 100ml suyla aldım. 40.dakikada kanımda hareket etme arzusunu hissettimm. Tam alımdan 1 saat sonra da salondaydım. Yüksek tekrarlı az dinlenmeli 3 set lat pulldown çıktım. 10 tekrar çıkabildiğim bir ağırlık taktım ilk set 19 tekrar çıktım hayret etmiştim. Ardından aynı ağırlıkla 15-20 arası 30-40 sn dinlenmeli 3 set yaptıktan sonra ayağa kalktığımda gözüm karardı ve gerçekten başım dönecek gibi düştü. Normalde göz kararması 1-2 saniye sürer bu 10-15 sn sürmüştür. Lat pull makinasının demirinden tutunup 15 sn bekledim. Ardından antrenmana biraz tırsarak devam etmiştim.

Buraya kadar herşey iyiydi Lakin 2-3 . antrenmandan sonra etkisini kaybetti. Dozu arttırmayı düşündüm ama yapmak istemedim. Ardından 5-10 gün kullandıktan sonra etkisini neredeyse hiç hissetmez oldum. Gerçi definasyon diyetindeydim karbonhidrat 50-100 grama kadar düşürmüştüm ondan ötürü çok halsizdim ondan da olabilir gerçi.

Her neyse 10.günden sonra bendee tamamen uyku sorunu yaratmaya başlamıştı. Antrenmanım 7-9 arasıydı 6 gibi noxumu içiyordum. 12 de yatıyordum vücudum çok halsiz oluyordu fakat 3e kadar uyuyamıyordum.O yüzden ötüür kullanmayı kestim.

Benim şahsi önerilerim:

1. Uyumadan en az 8 saat önce antrenman yapacaksanız kullanın. Yani 12de yatıyorsanız en geç 4te nox alıp 5te antrenman yapın. Yarım saat bile ileri almayın.
2.Kesinlikle düşük karbonhidrat diyetinde almayınız. Boşuna çöpe gider para. Karbonhidrat tüketiminiz en az 150 gram olan bir diyetle alınız. Bulk dönemde alınadabilir bir yorumumj yok bulkta denemedim.

Ayagımdaki sakatlıktan dolayı 1 senedir cok kg aldım. Spor altyapım var fakat 1 senede aldıgım 12 kg ve kaybettigim kas miktarı goze alınınca vucudum resmen coktu. Bu ürünü yag yakıcı olarak kullanabilirmiyim ? Yaptıgım diyet beni zorluyor acıkcası. Cardioda 30dk cardio ve hafif bir bb beni cok yoruyor dolayısıyla spor yapmak sıkıntıya donusuyor. Bu ürün bana iyi gelirmi ?

Tesekkurler.

çok sağol yarımdımcı oldun bana da. Karnitin ve ventolin ile devam etmek şu an için daha mantıklı. Hele biraz kilo verelim de o zaman bu ürüne terfi ederim:)

Merhaba arkadaşlar, dayanıklılık için saatteki hızım 25-30km yi bulan mekik koşuları yapıyorum. 130-140 mekik koşu sınırına yaklaşmam gerekiyor. 100 mekikten sonra kaslarıma yeteri oksijeni taşıyamadığımı hissediyorum, fiziksel olarak bacaklarımda birazcık yorgunluk hissetsemde, vücudum bana yeteri kadar oksijeni kaslarıma taşıyamadığımı söylüyor. Bu ürünün bana bi faydası olurmu acaba. Ayrıca mekik koşusunu bitirdikten hemen sonra , bisikletle 40km tempolu sürüş ve akabinde 1km lik yüzme antrenmanı yapıyorum.

Whey protein tozu , kreatin ve glutamin kullanıyorum.

mekik koşusunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum fakat forumda sprinter olan bir üye vardı ve hbm+kreatin+nox 3 kombinasyonu yapmıştı ve çok verim aldığını belirtmişti.bence no-xplode size göre değil.kullanabilirsiniz kullanamazsın demiyorum fakat maddi açıdan gereksiz yani.onun yerine nefes açmak ve performansınız için Hardline AAKG önerebilirim.

Back
Yukarı