BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Blue raspberry kullaniyorum, bu kadar igrenc bir tad daha önce görmemistim. Icmek iskenceye dönüsmeye basladi!

Sadece ant. günleri aliyorum 3 ölcek...

bende kullanıyorum etkısı cok guclu ama sımıdıe dek yaptıgım arastırmalara baktıgımda kesınlıkle 3 olcek cok fazla gelıyor gereksız ,nıcınmı ? yınede ben 3 olcek kullanırım gerısıne karısmam bırını dınlemem dıen arkadaslara onerm ıdmanlarını sert sekılde ıctıklerı suplemts ın hakkını vererek yapmaları ve bunun uzerıne bol su ıcerek ıdman sonrasında kesınlıkle terleyerek ( cardıo sert bır kosu boks torbası )gıbı hareketlerle bolca terleyıp no ex ı vucuddtan atmalarıdr aksı taktrde atmazlar ıse bu no ex kara cıgerde bırıkıp kısa surede yağlanma tıkanma soluk kesılmesı veya daha ılerı sorunlar cıkaracaktır (amcamın yasadıgı deneyımlere gore yazdım ) kısacası bu guzel spor bodybuıldng BİLİNÇLİ yapılmalıdr..
weightlifterdumbelllls
fıtness necati borucu

merhabalar, bem temmuzda bogaz yarısına gırıcem, yaklaşık 1 saatlık bı yarıs yarıstan önce nox plode almayı dusunuyorum, nıtrotech falan kullandım fakat daha once hıc nox plode gıbı bı sey kullanmadım, agar mı gelır? bazıları bas agrısı, gece kalp carpıntısı yapıyo dıyo.. ne önerırsınız? lutfen yardım edın..

kullanıma baglı dozajını asmadıgın sürece bünyen tolere edebilicek seviyedeyse bir problem cıkarmaz.

anladığım kadarıyla bu ürünü bir kereliğe mahsus kullanıcaksınız.ve boğaz yarışına giricek kapasitede biri olduğunuza göre belli bir spor seviyeniz olduğunu anlıyorum burdan.kullanabilirsiniz bence.ben bir sıkıntı görmüyorum yani.ama tabi bunu bir kere kullanmak içinde koca kutu almayın.10 kullanımlık yaklaşık 47 tl olan NT versiyonları var onlardan alabilirsiniz.

anladığım kadarıyla bu ürünü bir kereliğe mahsus kullanıcaksınız.ve boğaz yarışına giricek kapasitede biri olduğunuza göre belli bir spor seviyeniz olduğunu anlıyorum burdan.kullanabilirsiniz bence.ben bir sıkıntı görmüyorum yani.ama tabi bunu bir kere kullanmak içinde koca kutu almayın.10 kullanımlık yaklaşık 47 tl olan NT versiyonları var onlardan alabilirsiniz.

çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için :)
evet tek kullanımlık kucuk paketlerı var, yarıştan önce ondan 1 tane ıcmeyı dusunuyorum, fakat su kalp carpıntısı olayı gözümü çok korkuttu :))
bir de damarları acmasından dolayı 1 saat boyunca yuzucegım ıcın zorlar mı kalbımı?

kalp çarpıntısı gözünüzü korkutmasın.zaten soğuk suda yüzceğiniz için bir miktar adrenalinden dolayı kalp çarpıntısı olabilir buda arada kaynar yani :) damarların iç çeperlerini genişleterek daha iyi kan akışı sağlamaktadır ürün ve içerisindeki maddelerde sizin daha enerjik olmanızı sağlar.vücudunuzun ürünü tolere edebildiği sürece sorun yok yani.hatta sizin yerinizde olsam 2 ölçek kullanırım ben ilk olmasına rağmen çünkü yüzme çok enerji gerektiren bir sporken siz boğazda yüzmekten bahsediyorsunuz.aldığınız ürünü vücudunuzun tamamen kullanıcağına eminim.

kalp çarpıntısı gözünüzü korkutmasın.zaten soğuk suda yüzceğiniz için bir miktar adrenalinden dolayı kalp çarpıntısı olabilir buda arada kaynar yani :) damarların iç çeperlerini genişleterek daha iyi kan akışı sağlamaktadır ürün ve içerisindeki maddelerde sizin daha enerjik olmanızı sağlar.vücudunuzun ürünü tolere edebildiği sürece sorun yok yani.hatta sizin yerinizde olsam 2 ölçek kullanırım ben ilk olmasına rağmen çünkü yüzme çok enerji gerektiren bir sporken siz boğazda yüzmekten bahsediyorsunuz.aldığınız ürünü vücudunuzun tamamen kullanıcağına eminim.

evet yarış öncesınde kalp carpıntısı cok artıyo bıde bununla maxımıze edıcez krız gecırmem ınsallah :) 2 ölçek biraz fazla olur sanırım, kalp krizi geçirmiyim, yada böbrek nakli :D:D:D
çok sağolun, sayenızde kafama ıyıce yattı bu urun, bı eczanede de dedıler kı bunu al eger yarışta senden baska kımse almıyosa bayaa bı fark olur cogunu gecersın..
yarıs bıtımınde de whey proteın mı ıcsem?

yok bir kere kullanımdan birşey olmaz sigara değil ki bu :) eğer senden başka kullanan duyarsan hemen dozu arttır :) istersen normal antremanların sırasında 1 ölçek kullanırsın yarışma olacağı gün 2 ölçek kullanırsın bir sıkıntı olmaz.
yarıştan sonra wheye gerek yok çünkü zaten uzun bir süre yataktan çıkamazsın heralde yorgunluktan :) şaka bir yana whey alıcaksanda 2 ölçek falan kullan ama kesiceğini sanmıyorum öyle bir durumdan sonra.çünkü no-xplode u ağırlık antremanlarımda kullandığımda bile ona güvenerek fazla zorladığım için recovery sürem daha uzun sürüyordu yani sende yarıştan sora sanırım birazcık s.çmış olacaksın :)

yok bir kere kullanımdan birşey olmaz sigara değil ki bu :) eğer senden başka kullanan duyarsan hemen dozu arttır :) istersen normal antremanların sırasında 1 ölçek kullanırsın yarışma olacağı gün 2 ölçek kullanırsın bir sıkıntı olmaz.
yarıştan sonra wheye gerek yok çünkü zaten uzun bir süre yataktan çıkamazsın heralde yorgunluktan :) şaka bir yana whey alıcaksanda 2 ölçek falan kullan ama kesiceğini sanmıyorum öyle bir durumdan sonra.çünkü no-xplode u ağırlık antremanlarımda kullandığımda bile ona güvenerek fazla zorladığım için recovery sürem daha uzun sürüyordu yani sende yarıştan sora sanırım birazcık s.çmış olacaksın :)

off baya güldüm yaa :D:D sagolasın..
agırlık antrenmanı demişsin, yuzme kardıyo ya o yuzden dedım,ilk basta kreatın almayı dusundum fakat sonra bı yerde patlayıcı kuvvet yapyıo, yanı kısa surelı guc verıyo dıye okudum bıde kılo yapıyo mu kasta olsa kılo sonucta onemlı o yuzden bunu dusundum, bı de bı markanın daha var böle bı karısımı onu da bulım netten yazım buraya oda cok guclu dedıler, ha bir de çalkalamayın karıstırın dıyo ? ben shaker a atarım tekneyle gıderken ıcerım dıye dusunmustum de :( bu karıstırma ısı nası olucak ? ben elımde kasıkla bardakla? :)))

shakera koy noxplode u teknede giderken su koyup kaşıkla karıştırırsın.zamanı sen ayarlıcaksın.yüzme işine başlamadan 45 dk önce içmen senin için daha iyi olacaktır.ve body de olduğu gibi yüzmeden 2 saat önce yemeği kes.2 saat geçtikten sonra noxplode 45 dk sonrada yüzmeye başla.ve son yediğin şey hafif olsun makarnayı tercih edebilirsin.ben bodyden 2 saat önce makarna+protein tozu şeklinde yapıyorum.

shakera koy noxplode u teknede giderken su koyup kaşıkla karıştırırsın.zamanı sen ayarlıcaksın.yüzme işine başlamadan 45 dk önce içmen senin için daha iyi olacaktır.ve body de olduğu gibi yüzmeden 2 saat önce yemeği kes.2 saat geçtikten sonra noxplode 45 dk sonrada yüzmeye başla.ve son yediğin şey hafif olsun makarnayı tercih edebilirsin.ben bodyden 2 saat önce makarna+protein tozu şeklinde yapıyorum.

aynen ;)
güç artışını çok merak edıyorum, doping gibi bi şey sanırım bu :)
makarna yıyemem, çünkü yarış sabah oluyo saat 10 gıbı :(
kafama ıyıce yattı bu urun, ama tek korkum kalp carpıntısı ve baş agrısı yazıları korkuttu benı cok :(

önceki gün erken yat sabah erken kalk kahvaltını et güzelce.yaklaşık 2.5-3 saat sonra makarnanı ye protein tozun varsa onuda iç aynı anda.2 saat sonrada noxplode 45 dk sonrada show must go on :)

kalp çarpıntısından falan korkma o kadar önemsenilcek bişey değil bir kere kullanıcaksın zaten.doping falanda değil merak etme.doping testine girsen bile bişey çıkmaz.içerik gayet net şekilde açık zaten.

Nitrik oxit arttırıcı ürünler her kişide aynı etkiyi yaratmıyor. Bir başkasının tavsiye ettiği bir ürün sende etkili olmayabilir. O yüzden seç birini her seferinde de değiştir. Ta ki gereken etkiyi bulana kadar.

Soruna cevap vereyim superpump250 sonra tekrar cevap vereyim plasmajet sonra tekrar bsn no explode. no larda major24 ünde dedigi gibi cesitlilige gitmen en mantıklısı yorumları okursan cogu 2. kutu kullanımdan sonra verim alamıyor.Yada istedigini alamıyor.Deniyerek görmen senin için en iyisi ama no explode ile basla

önceki gün erken yat sabah erken kalk kahvaltını et güzelce.yaklaşık 2.5-3 saat sonra makarnanı ye protein tozun varsa onuda iç aynı anda.2 saat sonrada noxplode 45 dk sonrada show must go on :)

kalp çarpıntısından falan korkma o kadar önemsenilcek bişey değil bir kere kullanıcaksın zaten.doping falanda değil merak etme.doping testine girsen bile bişey çıkmaz.içerik gayet net şekilde açık zaten.

show must go on.. :D:D:D
aynen dediklerini uygulııcam ;)
bayagı bılgılısın, bi şey daha danışmak ıstıyorum izninle; proteın tozuna 3 ay kullanıp 1 ay ara vermek gerekıyo denıyo o arada ne kullanmalıyız? ben amıno asıt kullanıyorum da dogru mu yapıyorum? yoksa hıc bı sey kullanmamalımıyım? bobrekler ve karacıger dınlenmesı ıcın? , sen nası yapıyosun?

bayagı bılgılısın, bi şey daha danışmak ıstıyorum izninle; proteın tozuna 3 ay kullanıp 1 ay ara vermek gerekıyo denıyo o arada ne kullanmalıyız? ben amıno asıt kullanıyorum da dogru mu yapıyorum? yoksa hıc bı sey kullanmamalımıyım? bobrekler ve karacıger dınlenmesı ıcın? , sen nası yapıyosun?

bence guzel kardesm 3 ay kullanıp 1 ay ara vermek cok uzun bır sure, ztn deıl 3 ay 1.5 - 2 ayda bıle cıgerını bobreklerını yeternce yormus olursun . suplemetslernı 1 ay duzenlı ıc 1 hafta ara ver hatda deve tıkenı lıver supports engınar hablarını kullanrsanda organları daha ıyı korumus olursun . kaş yapalım derken goz cıkarmaylm arkadaslar .. gıden saglık gerı gelmeyebılr
.. ıctıgımız suplemtlernde hakkını vererk calısr ısek ayrıca dahada ıyı sonuclar alınacaı asıkar...

Biotech one a day multivitamin kullanıyorum ben 100 tablet 35 tl.hem vücudumun ihtiyacını karşılıyorum hemde iç organlarımı koruyorum.amino asit kullanabilirsin sorun yok.ben kullanamıyorum çünkü öğrenciyim :) anca protein tozu işte :) eğer maddi durumun yerindeyse protein-amino kombinesi yapabilirsin.etkisini göreceğinede emin olabilirsin.

Back
Yukarı