bnm sorumada biri cvp verseydi çok iyi olcaktı![]()
cellmass önerilmiyo diye birşey yok fiyatı pahalı geldi bna diğer creatinlere göre ve kalp krizi riskini artırıyormuş fln diye yazmışlar kıllandım biraz açıkcası oyüzden bn weider pure creatin almayı düşünüyordm ama hala araştırma aşamasındayım tabidikkat ettim forumdakiler noxplodenin yanın da creatin kullanırken önerebilceğinz diolar aklıma şöle bişi takldı cellmas nie önerilmioda weider universal gibi dier markalarınkiler önerilio
Dostlar antidepresan ile beraber kullanmayınız yazıyor...Bu konuda bir bilgisi olan varmı acaba ?
Hangi Antidepresan?Bende Bazılarıyla yan etkiler verdiğini duymuştum:shock:
uyarılar kısmında m.a.o inhibitors diye geçiyorHangi Antidepresan?Bende Bazılarıyla yan etkiler verdiğini duymuştum:shock:
uyarılar kısmında m.a.o inhibitors diye geçiyor
Osman aga kutunun arkasında psychiatrrc diasse ,depressant , m.ao inhitors diye geçiyor..? Bilgisi olan yokmu
bu konuya soyle bir aciklik getiriym, icindeki kafein orani yuksek oldugu icin ters etkilesim yapabilir konu bundan ibaret anti depresan alimi sirasinda yuksek kafein zaten tavsiye edilmez , bu urun ise cok yuksek miktarda kafein ihtiva eder..Dostlar antidepresan ile beraber kullanmayınız yazıyor...Bu konuda bir bilgisi olan varmı acaba ?
bu konuya soyle bir aciklik getiriym, icindeki kafein orani yuksek oldugu icin ters etkilesim yapabilir konu bundan ibaret anti depresan alimi sirasinda yuksek kafein zaten tavsiye edilmez , bu urun ise cok yuksek miktarda kafein ihtiva eder..
bnde cipralex kullaniyorum bu konuya bi açiklik getirelim ona göre satin alacam ürünüdumbellllsHocam tek problem buysa seve seve içelimama mao inhibtors felan yazıyor yalan olmayalımda hyper_