body ci sözleri (ata sözleri gibi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yabancı bir söz ama paylaşmak istedim , benim bu sporda en çok sevdiğim söz...

Train Hard or go Home...!!

• Like
Reactions: Azi
"kuş gibi yersen aygır gibi çalışamassın"
Bu söz beni özellikle yemek masasında çok gaza getiriyor

• Like
Spor ile ilgili sözler deyimler

sıgara öldürür spor güldürür...

spor eşittir uzun yaşam gerisini yalan..

ağlamak isteyenler biraya veya sigaraya gülmek isteyen direek spora ...

Ben sporcunun çevik ve namuslusunu severim.
-Spor, ahlaktır.

-Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır.

-Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görev saymak gerekir.

-Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim.

-Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir. Bu kadar mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir. Çünkü ırk meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta biraz da medeniyet meselesidir.
- SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTDA BULUNUR

• Like
Çalışa çalışa mr olympia olunur :D

• Like
Vücut geliştirme; Eczaneye benzer. Her Hastalığın Kendi İlacı Vardır. Bir İğne Buldum Diye Aynı İğneyi Birden Fazla Popoya Vuramassınız..
Kendi sözümdür :) Aslında biraz argoyduda üzerinde biraz oynama yapıp buraya yazdım..

Aminoyu severim proteinden ötürü...
100 kilo bench'de partnersiz kalmış gibi yüreğim;ne sonuna kadar kaldırır bu yürek,ne de indirmeye cüret eder :D:D:D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki cesit Dumbell vardir,kaldirdiklariniz ve kaldiramadiklariniz.

Body ci, sesini degil agirligi yükseltir.

Bir body ciye yapilicak en büyük kötülük benc de bar gögüsteyken yardimsiz birakmaktir.[DOUBLEPOST=1402601295][/DOUBLEPOST]Herkez 140 kg benc yapmak ister ama kimse o sehpaya yatmak istemez.

overtraining bir efsanedir bu konuda endişe duyanlar koltugunda oturup lanet tv ye bakıp nekadar uyuması gerektiğini düşünen s...kiklerin uydurduğu bu bo..klerı dinlerler overtraining den endişe ediorum sen çalışmaktan endişe ediorsun s...kik
CT flatceher :D

kısaca yazıyım dedim argoyu tam vermeden :D

kolay yolunu aramaya çalısma kolay yolu yok salona gel kıçını yırtarak çalıs ve hak et eğer ölücek isem burda ölücem bu kendimi ne kadar adadğımı göstermektir

9dk lık bir söyleşişinden kısa alıntı ct abimizin :D adamın dibi :D[DOUBLEPOST=1402601387][/DOUBLEPOST]antrenman ile antrenman arasında çok fark vardır biri koleksiyon içindir diğeri sadece öğrenmek içindir :D benden :d[DOUBLEPOST=1402601505][/DOUBLEPOST]eğer ağırlıgı kaldırcak kadar erkek iseniz yerine koyucak kadar da erkek olun[DOUBLEPOST=1402601575][/DOUBLEPOST]tek motıvasyon kaynağım ağırlıkların yere vurduğunda çıkardığı o mükemmel melodi :d

İyi ki hortlamış konu güzel sözlermiş birkaç tanede ben yazayım Bodyci adam ile ayna göbek bağı gibidir koparamazsınız. Gerçek bir bodycinin en büyük cezası spor salonuna gidememektir. Aşığı sazsız bodyciyi karbonhidratsız bırakma.

Back
Yukarı