Merhaba , 4-5 tane fittness ve body salonu olan bir ilçede yarından itibaren spor yapmaya baslayacagım , boyum 1.78 kilom 85 ve 27 yasındayım ,kollarım ve bacaklarım gayet normal genişliklikte ..sahip oldugum kilo sadece karnımda.. bulundugum yerde arastırmalarıma gore gercekten hiç iyi bilgili bir egitmen yok bu yuzden yanlış program ve uygulama magduru olmak istemiyorum .
Yapmak istedigim normal kiloya ulasmak ve fit denilebilecek bir vucuda sahip olmak , cok fazla şişip kas yıgını haline gelmek istemiyorum , benimle beraber baslayacak olan birde bayan arkadasım var onunda hafif kilo (karın bolgesi agırlıklı) problemleri var ..
Forumda cok sey okudum inanın , boş yere bir baslıkta acmak istememiştim ama yapılan yorumlar hep Vucud geliştirmeye yonelik , gerci bunanla ilgi bir bilgiye sahip degilim ne yaparsan ne olur falan diye ama gercekten cok şişmeden normal goze guzel hitap eden bir vucud sahibi olmak istiyorum ve duzgun bir programa ihtiyacım var , meslegim dalıs egitmeni oldugu icin yogun tempolara alısık biriyim bu yuzden birazda agır bir program istiyorum ..
Son olarak bayan arkadasım icinde bayanlara yonelik bir program varmıdır yoksa erkeklerle aynı mıdır ? vereceginiz programı print ettirip salona oyle gidecegim ..
Simdiden tesekkur ederim.
konu acmıstım bu yazıyla ama okudugum seylerden sizin yardımınıza basvurmaya karar verdim

oncelikle kullandıgım tabirler icin ozur dilerim ..hic bir terim bilmiyorum bu konu ile ilgili , bu yazının basında vermiş oldugunuz programıda inceledim yalnız karın bolgesi ile ilgili bir çalışma içermiyordu , benim ise istedigim akrın bolgesi agırlıklı , yazımın basında da belirttigim gibi fit abartılmamıs bir vucud . boyle soylemekle kustahlık mı etmiş oluyorum bilmiyorum ama eger oyleyse ozur dilerim .. Son olarakta bayan arkadasım icin bir yardım eli lutfen ..inanın bulundugum ilcede yalan yanlıs biraz vucudu olanlar egitmen olmus durumda ..
Tesekkurler