bir günde kaç adet muz tüketiyorsunuz

günde kaç adet muz tüketiyorsunuz?

• Total voters
    417
Merhaba,

Muzu çok severim :)
Bunun için bütçemi de zorlamayacak şekilde antrenman günlerinde 3 adet, dinlenme günlerimde de 2 adet yiyorum.
Ve bu şekilde muzu tüketmekten de oldukça memnunum.

İyi günler,

antreman sonralarında 1-2 tane yenebilir eğer definisyonda değil iseniz definisyondaysanız şeker içerdiğinden muz yerine yeşil elma tüketmek mantıklıdır

yeşil elma greyfurt denen meyvelerde ekşi diye şeker içermiyr zannetmeyin. onlar da şeker içerir. tek fark asit miktarları. dukan diyetinde okumuştum.

Büyük bir bardakta kendiniz mikserde yapacağınız muzlu bir sütü kesinlikle tatmalısınız :)

bugün üç tane muz yedim yarım kilodan fazlaydı. hergün yemiyorum ama kilo yapıyo muz yemedimmi elma yiyorum .

potasyuma gereken önemi vermeye başladım sanırım birde muz dünyada en çok tüketilen meyvedir dünya en çok muz tüketiyor bizde ise hala lüks sınıfından çıkamadı.

Garip ama malesef muz bende kabızlık yapıyor.
garip değil normal bendede yapıyor şu sıralar o kabızlığada ihtiyacım var açıkçası ama muzu artırınca oluşan direnç farkını farkediyorum bir deneyeceğim muz sayısını yükselterek kabızlık olayınıza kayısıyla incirle herhalde dengeleriz.

Meyve yemem abur cuburla eşdeğer bana göre.
100 gramında 22gr karbonhidrat , 12gr doğal şeker, 2.6gr lif , 1gr protein , 9 vitamin, 7 mineral içeren ve toplamda 89 kalori olan bir abur cubur söyleyin hemen başlıyacağım :D[DOUBLEPOST=1408121966][/DOUBLEPOST]
garip değil normal bendede yapıyor şu sıralar o kabızlığada ihtiyacım var açıkçası ama muzu artırınca oluşan direnç farkını farkediyorum bir deneyeceğim muz sayısını yükselterek kabızlık olayınıza kayısıyla incirle herhalde dengeleriz.
Ayıptır söylemesi bende kıvam arttırıcı olarak kullanıyorum, :D

Hem tarım hem hayvan üreticisi ülkeyiz ama en pahalı muzuda etide biz kullanıyoruz. Neyse potasyum miktarı yüksek Diye bu kadar basit karb almak yararlı mı letsev?

Hem tarım hem hayvan üreticisi ülkeyiz ama en pahalı muzuda etide biz kullanıyoruz. Neyse potasyum miktarı yüksek Diye bu kadar basit karb almak yararlı mı letsev?
bu o günkü yediklerinle alakalı birde kişinin hedefiyle baklavaları illa göstereceğim hırsı varsa zati çok gramajlı yenmeli bide insanın knedi fizksel daranışı ve karakterin buna verdiği tepki var ben yağ oranımı çok aşağı çekince mutlu bir insan olmuyorum asabi dalgın vs..

Back
Yukarı