antreman sonralarında 1-2 tane yenebilir eğer definisyonda değil iseniz definisyondaysanız şeker içerdiğinden muz yerine yeşil elma tüketmek mantıklıdır
Sebebi nedir?muz sayısını artırdım 3-4 minimum yiyorum.
garip değil normal bendede yapıyor şu sıralar o kabızlığada ihtiyacım var açıkçası ama muzu artırınca oluşan direnç farkını farkediyorum bir deneyeceğim muz sayısını yükselterek kabızlık olayınıza kayısıyla incirle herhalde dengeleriz.Garip ama malesef muz bende kabızlık yapıyor.
100 gramında 22gr karbonhidrat , 12gr doğal şeker, 2.6gr lif , 1gr protein , 9 vitamin, 7 mineral içeren ve toplamda 89 kalori olan bir abur cubur söyleyin hemen başlıyacağımMeyve yemem abur cuburla eşdeğer bana göre.
Ayıptır söylemesi bende kıvam arttırıcı olarak kullanıyorum,garip değil normal bendede yapıyor şu sıralar o kabızlığada ihtiyacım var açıkçası ama muzu artırınca oluşan direnç farkını farkediyorum bir deneyeceğim muz sayısını yükselterek kabızlık olayınıza kayısıyla incirle herhalde dengeleriz.
3 taneye denk geliyor (orta-büyük boy)Günde 500-600gr
Bilmiyorum orda nasil. En son 5 taneden 600 gr cikmisdi. Burda muzun kilosu 1 euro3 taneye denk geliyor (orta-büyük boy)
Tanesi 1-1.25 liraya geliyor[DOUBLEPOST=1408122924][/DOUBLEPOST]Yerli muz denilen turşulukBilmiyorum orda nasil. En son 5 taneden 600 gr cikmisdi. Burda muzun kilosu 1 euro
bu o günkü yediklerinle alakalı birde kişinin hedefiyle baklavaları illa göstereceğim hırsı varsa zati çok gramajlı yenmeli bide insanın knedi fizksel daranışı ve karakterin buna verdiği tepki var ben yağ oranımı çok aşağı çekince mutlu bir insan olmuyorum asabi dalgın vs..Hem tarım hem hayvan üreticisi ülkeyiz ama en pahalı muzuda etide biz kullanıyoruz. Neyse potasyum miktarı yüksek Diye bu kadar basit karb almak yararlı mı letsev?