bir günde kaç adet muz tüketiyorsunuz

günde kaç adet muz tüketiyorsunuz?

• Total voters
    417
Günde 2 Tanesi Performansını Fazlasıyla artıracaktır. 2 den Fazlası Kabız V.b sorunlara Yol Açar. İdman öncesi 1 adet İdman sonrası 1 adet.

Sanki muz çok olmassa olmaz bi yiyecekmiş gibi bide anket açmak saçma olmuş :D tek potasyum kaynağı muz değil tek iyi yanı karbonhidrat açısından zengin olması oda aşağı yukarı diğer meyvelerdede aynı

keçiboynuzunuda deneyin bence
içinde bir sürü fadalı mineral var

ben çocuk sahibi olmadan önce denemiştim ve sonuçta çocuğum oldu ama keçiboynuzu sayesindemi oldu yoksa zaten olacakmıydı orasını hiçbir zaman bilemeyeceğim
tabi cinsel gücü arttırdığını ilk haftaladan itibaren anlamamak mümkün değil
içerisinde kaslar içinde faydalı bir çok mineral ve vitamin var
pekmez veya reçel olarak değilde saracoğlunun kürü yada doğal olarak meyve halinde tüketmekte fayda var
biz sporcular antreman sırasında çok mineral kaybediyoruz bu gibi besinleri abartmadan tüketmenin faydalı olacağına inanıyorum

Muzun sindirimi zor degildir. Kompleks karbonhidrat olarak siniflansada bag yapisi cok kolay yikilabildiginden sindirimi kolaydir. Zaten son yillarda karbonhidratlar siniflandirilirken kompleks basit olarak degilde Glisemik indekse gore siniflandiriliyor. Muz kompleks bir karb. kaynagi olmasina ragmen orta yuksek GI e sahiptir. Eger tuketilecekse antreman sonrasi tuketmek daha dogru olacaktir.

Back
Yukarı