Bir bayanın temiz olduğunu en çok neresine bakarak anlarsınız?

Bir bayanın temiz olduğunu en çok neresine bakarak anlarsınız?

• Saç

Votes: 6 20,0%
  • Kıyafet

Votes: 2 6,7%
  • Diş

Votes: 12 40,0%
  • Ayakkabı

Votes: 0 0,0%
  • Tırnak

Votes: 10 33,3%

• Total voters
    30
  • Poll closed .
Sevgili ozanergen1 ;

Benim en çok dikkatimi çeken şey tabi bu yaz aylarında sütyenleri , ne diyorsun yahu diyen olabilir :) açıklamak isterim bayanlar yaz ile birlikte açık kıyafetler de giyiyor tabii e mecburne sütyende oluyor ben direk sütyen askılarına bakarım temiz mi diye ,

Çünkü az bir renk farklılığı var ise bir kaç defa giymiş demektir ve bu benim ciddi oranda midemi bulandırır ,

Eller çok önemlidir parmaklardaki kıvrımlar asla kirli olmamalıdır , bu sık sık el yıkıyan bayanlarda olmaz ,

Makyaj , yüzde makyaj bir pürüzsüzlük içerinde olmalıdır , eğer mesela göz kapaklarında böyle kalıntılar var ise bu demektir ki o bayan dikkat etmiyor temizlemiyor , düzgün yıkanmıyor bile ,

Sonra bacaklar , bacaklar ağdalı olmalıdır pürüzlü bacaklar bakımsızlığın bir göstergesidir , ağda yapacak kadar vakti olmayan kadın yoktur i üşengeç kadın vardır ve bunlar genelde temiz de olmazlar,

Saçlar , saçları yağlı olmamalıdır asla ,

Eğer bunlardan biri fark eder isem buz gibi soğurum anında bir dahada asla ısınamam ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Şu südyenin ilginçliği dışında gerçekten çok açıklayıcı bir konuşma yapmışsınız ve sizin karşınıza çıkacak olan bayanın işi gerçekten zor :) Bir bayanda dikkat ettiklerinizin dışında bende birşey eklemek isterim dişler benim için çok önemlidir dişleri beyaz değilse bir bayanın bende ondan hemen soğurum ..

genelleme yapmak ne derece doğru bilemem ama kadınların çantasında pudra gördümmü temizliklerinden şüphe ederim, etrafımda pudrayı hile olarak kullananlara çok şahit oldum..
saç yağlandımı temizlemeye üşenip pudrayla yağlı görünümü yokedenler, ter kokusunu bastırmak için pudralanıp parfümlenenler, çıplak ayağa giyilen babetlerin kokusunu önlemek için pudraya sığınanlar gibi :)
şahsi düşüncem yinede her insanın temizlik konusunda kendisini çok iyi gizlediği yönündedir..
ve bir kadının yada erkeğin temizliğinin ilk görüşte anlaşılamayacağı yönündedir...
bence bir kadının temizliği hakkında birlikte yaşamadan karar vermek pek doğru olmaz, çünkü dışarıda herkez prenses yada lord edasında takılıyor gerçeği birlikte yaşamanın verdiği samimiyetin rahatlığına geçildiğinde görüyoruz :)

bunların hiç biriyle anlayamazsın hacı. bunlar sadece dış intibadır. bir birliktelik olmadan karşı cinsin ne kadar temiz olduğuna karar verilemez.

Sigara içen kızlar birde terliyorsa o koku hiç çekilmeyecek düzeye geliyor lise döneminde bir kız yanıma oturmuştu ağır bir sigara kokusu ve ter kokusu nasıl kovduğumu bilmiyorum :D Danny herşeyi açıklamış zaten bize birşey kalmamış..Bir de şöyle kızlar var askılı atlet giyipte koltuk altında kılları olan , Ben erkek olduğum halde o şekilde gezemem neredeyse ya ne özgüven o :D

sevgili olmadan tam anlaşılmaz temizlik konusu şimdi yolda dikkatli dikkatli baştan aşağı baksak yanlış anlaşılabilir çantayı kafamıza yiyebiliriz:D ancak çok bayanda görüyorum ısrarla kol üzerindeki kıllarını niçin almazlar anlamıyorum

Diş ve tırnak, makyajı basmış çok mükemmel bir bayanın gülümsemesiyle birlikte sarı dişleri ortaya çıkınca çok kötü oluyor.

Diş ve tırnak, makyajı basmış çok mükemmel bir bayanın gülümsemesiyle birlikte sarı dişleri ortaya çıkınca çok kötü oluyor.

Hahahaha epey bir güldüm . Bir bayanin temiz oldugunu kollarindan ve tirnak uclarindan anlarsiniz bakımsız bir tirnak makyajli ve sari dişli bir canavara benzer

Back
Yukarı