B.B King teşekkür ederim fikirlerime değer verdiğin için, bende senin seçimine saygılıyım, dilerim arzu ettiğin sonuca ulaşırsın.
Burakula, genetik en öncelikle, yani ben inanmıyorum çok ince belli adamların bunu twist'e borçlu olduklarına.
Ancak bölgesel zayıflamaya ben inanıyorum.
Yok bilimsel kanıtı yokmuş, olmasın efendim, pullover'da göğüs kafesini açmaz diyorlar, yemin ederim, bu yaşımda, uzun zamanda sonra yaptım ve gözle görülür bir fark yaşadım, Arnold bile, bu konuda espirili bir şekilde, bilim adamları bunun bilimsel olarak kanıtlanmadığını söylüyor ama yetişkin yaşlarında bu egzersizi yapıp sonuç alan o kadar çok insan gördüm ki önemli olan bu diyor.
Bakın, bölgesel yağ yakımına inanmama bir başka neden benim kalflarım çok define ve şekilli, neden?
Sürekli kullandığım için, gene bacaklarım vücuduma göre çok daha yağsız, bunun ben başka bir açıklamasını bulamıyorum.
O yüzden bölgesel çalışmanın sonuç verdiğine ben gözlem ve deneyimlerime göre inanıyorum.
Ancak en önce düşük kalorili beslenme, aerobik egzersiz ile tüm bir vücudu forma sokmayı kafaya koyacağız, yani Bebek Sahilde 5 km. yürüyüp 2 dürüm yiyerek zayıflayan kimse olmadığı gibi, boğazını tutmadan twist yaparak belini incelten kimse de olmamıştır.
İyi bir diyet ve aerobik çalışmaya ek olarak, haftada en az 3 kere karın idmanı yapılması taraftarıyım.
En temel hareketler, crunch (yarım mekik)
Leg raise
Side bends
Hyper Extensions
Crunch'ta bence 15 tekrar yeterli.
Leg Raise 25 tekrar x4 set
Side bends 5 dakika
Hyper Extensions 15 x 5
öneririm. Karın çalışması önemli, ancak beslenme ve kardiyo daha önemli bence.