Bu Kadar Yorumu Okudum Ve Yağ Yakıcıya Ihtıyacım Oldugu Icın Epey Mantıklı Geldı Salondaki Hocam Bana l-Carnitine Önermişti Sanıyorum Boşa Para Vermiş Olcaktım l-Carnitine İçin Burda Okudugum Kadarıyla Tabi Pek Bi Bilgi Sahibi Değilim...
Fakat Hot Rox'u Nasıl Temin Edicez Hiç Bilmiyorum Bı Kac Sitede Araştırdım Fakat Tr'de Yok :/
BB'ye Başlayalı 2 Hafta Oldu Ve Daha Once Hıc Bu Tur Spor Yapmamış Olmakla Bırlıtke Bel Bolgesınde Yag Sorunum Var... Hot Rox Gibi Bi Supplement'e İhtiyacım Vardı.
Sizce L-Carnitine mi Alsam Şimdilik Yoksa Daha Erken mı Supplement Almak İçin?
L-Carnitin boş bir ürün. Birçok makale mevcut yağ yakımına bir etkisi olmadığına dair.
Hot Rox için daha erken gibi.
Bu tür takviyeler %30 civarı bir verim artışı sağlar o kadar. Bıraktığında yan etkilerini görürsün.
Çünkü hepsinin içinde kafein var.
Kafein 3 gün içinde bağımlılık yapan bir madde.
Uyuşturucu gibi değil. Fakat bir örnek vermek gerekirse...
Hydroxycut servis başına 200 mg kafein içerir ve günde 3 servis alınır.
Hydroxycut Hardcore kullanıp da bırakanlar arasında depresyon hali yaşayanlar var ilk birkaç hafta içinde.
Güçte azalma, halsizlik vs...
Kafeinin etkisi konusunda ise şunu söyleyebilirim.
Yakın zamanda kilo vermek amaçlı 6 hafta kadar bir çalışma programı uygulayacağım.
Neredeyse tüm yağ yakıcılarda günlük kullanım sonucu 400-600 mg arası kafein alınıyor.
Ben eminim ki sadece kafein kullanımı ile çoğu yağ yakıcıya yakın bir etki sağlanabilir.
Bunu gözlemlemek için 6 hafta boyunca kendi belirlediğim kullanım şekline göre kafein kullanacağım.
Bunun için toz olarak 100 gr kafeinim var.
Etkisine gelecek olursak...
Henüz programıma başlamadım; fakat geçen gün merak edip denedim.
Sınav dönemi malum. 3 saatlik uykuyla sınava gidecektim.
Sabah kahvaltıya bile vaktim olmadı. Onun için protein tozunun içine 200 mg kafein karıştırdım.
Şunu söyleyebilirim.
Tüm hafta düzensiz uykunun üstüne 3 saatlik uykuyla bomba gibiydim. -2 derece havada bir ara yürürken terleyecek kadar sıcakladım. Üstüm de kalın değildi.
Aynı şekilde oda sıcaklığında bile bazen hararet durumları yaşadım.
Sadete gelecek olursak...
Yağ yakıcı için daha erken; fakat illa kullanacam diyorsan bir ton para vermek yerine bulk kafein alıp onu kullan.
Yağ yakıcıya vereceğin parayla biraz daha protein ağırlıklı beslen.
En azından kas kütleni korursun.
İyi çalışmalar.