Sorunun hard disc ten olduğunu düşünmüştüm ama eve gelince çalıştı.
Ama bilgisayarım eskisi kadar hızlı değil.
Bilgisayarımda hiç bir virüs yoktur dünden itibaren yavaşlamaya başladı örnek verirsek.
Bilgisayarı açıyorum windows kısmı doluyor çizgi kısmı ekran siyah bir süre sonra açılıyor.
Bu sabah ise disc okuma hatası diye bir uyarı aldım tamirciye gittim sordum hard disc'de sorun olduğunu söyledi.
Evde açılmıyordu orada açıldı bilgisayar eve gittim tekrar açıldı.
İlk başta hızlı açıldı sonra nedense gene yavaşladı hiç bir program müzik resim vb. dosya indirmedim.
Hafıza sorunu yok yeterince boş yerim var. Masa üstü fazla dolu değil.
7/24 açık olan bilgisayarım neden böyle bir şey yaptı çözemedim aşırı zorlamadan olabilir mi ?
Çözüm olarak ne yapabilirim ? Çok ta fazla bilgisayardan anlamıyorum.
Aklıma 2 fikir geldi bunları yapmayı düşünüyorum sırasıyla.
1.Format attırmak.
2.Hard disc almak.
Başka yapabileceğim bir şey var mı ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:12 ----------
Windows xp unutmadan söyleyeyim.
Ama bilgisayarım eskisi kadar hızlı değil.
Bilgisayarımda hiç bir virüs yoktur dünden itibaren yavaşlamaya başladı örnek verirsek.
Bilgisayarı açıyorum windows kısmı doluyor çizgi kısmı ekran siyah bir süre sonra açılıyor.
Bu sabah ise disc okuma hatası diye bir uyarı aldım tamirciye gittim sordum hard disc'de sorun olduğunu söyledi.
Evde açılmıyordu orada açıldı bilgisayar eve gittim tekrar açıldı.
İlk başta hızlı açıldı sonra nedense gene yavaşladı hiç bir program müzik resim vb. dosya indirmedim.
Hafıza sorunu yok yeterince boş yerim var. Masa üstü fazla dolu değil.
7/24 açık olan bilgisayarım neden böyle bir şey yaptı çözemedim aşırı zorlamadan olabilir mi ?
Çözüm olarak ne yapabilirim ? Çok ta fazla bilgisayardan anlamıyorum.
Aklıma 2 fikir geldi bunları yapmayı düşünüyorum sırasıyla.
1.Format attırmak.
2.Hard disc almak.
Başka yapabileceğim bir şey var mı ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:12 ----------
Windows xp unutmadan söyleyeyim.