Bilek ölçüsü

dw0rdx

Üye
Arkadaşlar 16.5 yaşında bir gencim.
1.79 boyum 63 kiloyum.
Yani yağ çok azdır..
Bileğimi ölçtüm 17.5 cm çıktı.
Sizce bileğim böyle kalır mı ?
Yoksa daha da genişler mi ?
Ben 19 cm falan olsun istiyorum da..

Ön kol gelişir ancak bilek hakkında net bir fikrim yok. Forumda bir çok kişinin bileğin kalınlaşmadığını yazdığını okudum. Açıkcası kötü bir durum, çünkü benimde bileklerim çok ince, bicepslerimle zıt bir görüntü oluşturuyor hoş değil. Bu arada ön kolu geliştirmek bir nebzede olsa bileğe doğru bir gelişme yaratacaktır bilek kalınlaşmasa da.

Arkadaşlar 16.5 yaşında bir gencim.
1.79 boyum 63 kiloyum.
Yani yağ çok azdır..
Bileğimi ölçtüm 17.5 cm çıktı.
Sizce bileğim böyle kalır mı ?
Yoksa daha da genişler mi ?
Ben 19 cm falan olsun istiyorum da..

Amacın bilek güreşlerinde King olmaksa işin bilekle çok alakası yokhyper_(Şakaydı) Önkollarınız büyüdüğü takdirde bileğe'de bağlandığından fark yaratır ama mucize beklemeyin.illaki büyük olsun diyosan bulk diyetine girersin genel kütle hacmin artar bileğinde büyür fakat yağ oranında artar yani hepsini kas zannetmethums:

Ben 2 aydır bilek çalışıyorum önkollarımda damarlar belirginleşmeye başladı ve bileğin üstünde çıkan damarlar sayesinde biraz daha kalın gözüküyo şu an.

Bilek kalınlığın zaten normalin üzerinde yaşına göre iri kemiklisin. Ben 19 yaşındayım bilek kalınlığım 15.5cm Boyumda 1,80 ince kemikliyim avantajlarıda var dez avantajlarıda

Bilek kalınlığın zaten normalin üzerinde yaşına göre iri kemiklisin. Ben 19 yaşındayım bilek kalınlığım 15.5cm Boyumda 1,80 ince kemikliyim avantajlarıda var dez avantajlarıda
seninkide çok zayıfmış bence büyük dezavantaj
konuya dönücek olursak bilekler kalınlaşır kendimden biliyorum yaklaşık 2,2.5 cm lik bir kalınlaşma oldu gelişme çağındasın bide

iri kemik li mi :D inşallah bileklerim 19-20 cm olur. genetiğe bağlı tabi.

Back
Yukarı