Coreeye dedi:Abi ne yaptın 4 ayda 10cm büyürmü kollar ne içtiysen banada söyle..![]()
zfrskr dedi:Coreeye dedi:Abi ne yaptın 4 ayda 10cm büyürmü kollar ne içtiysen banada söyle..![]()
Hayvan gibi yemek,10 saat uyku,genetik..
zfrskr dedi:Hmm,öyle yapayım o zaman bi süre,sağol Centaur![]()
Karasan dedi:zfrskr dedi:Coreeye dedi:Abi ne yaptın 4 ayda 10cm büyürmü kollar ne içtiysen banada söyle..![]()
Hayvan gibi yemek,10 saat uyku,genetik..
Bütün vücuda kilo alması zaten olayın matematik boyutu, Zafer'in "abartan" arkadaşlardan farkı, çok tutarlı olması.
Resimler zaten herşeyi anlatıyor, ama öte yandan o 10 santimin olması için bir hayli kilo alması lazımdı, zaten Zaferde bunu bol beslenme, sıkı idman ve dinlenme olarak özetlemiş.
Dünyadaki tüm iyi genler olsa bile, 10 kilo civarı almadan kolllara o kadar ölçü katamazdı.
Neden kollarım büyümüyor diyen birisi kilosuna baksın, kiloda gözle görülür değişiklik yaşamadan kol ölçüsü artmaz.
Elbette her kilo alan kolları büyütmez, ama kilo almadan kol büyümeyeceği daha kesin.
Coreeye dedi:Flexor hocam yazdığın biceps antrenmanın süper işe yarıyor çok teşekkür ederim.Şu güzel programlarını birde omuz,göğüs,arkakol için falanda yazsan çok mutlu edeceksin bizi
evet güzel bir noktaya değinmişsiniz kas tek bölgeden olmadığı için her bölgeyi çalışmak şarttır kas vucudun sigortasıdır kas bir kalkandır kalkanın yarısı oladığında yaşama sansıda yarıdır işte o kadar önemlidirhernan77 dedi:flexor hocam açıklayıcı ve öğretici bilgiler için teşekkürler. kol çalışmam da söylediğinizi deneyeceğim.
bence kolu gösteren ve onun kalınlaşmasına etki eden en önemli kas brachialistir. daha evvel bi başlık açmıştım bu brachialisi ne yapacağız diye ama pek ilgi olmadı. ben özellikle kol antrenmanlarımın sonunda ayrı bir set ve bölge olarak brachialis çalışıyorum böylece brachioradialis ,ön kolun bicepse yakın kısmı, te baya bi şişti.
CENTAUR dedi:Bizim salonda bir biceps makinesi var çok güzel alet ama kimse yapmıyor bi ben yapıyorum bide tektük bikaç kişi
var onlar yapıyo sadece hoca zaten programa falanda yazmıyor, alet çok güzel ve başlangıç pozisyonundan
sonlanışa doğru ağırlık direncinde belirgin azalma olduğu için sonlanışta sıkıp bekletmek mümkün oluyo, dirsekleri
scot düzeneğine dayar gibi dayıyorsun fakat düzlem yere bayağı paralel, iki kol içinde ayrı ayrı makara ve tutacak
var bu alet hakkında bilgisi olan varmı önceki mesajlarda bahsi geçen makinede biceps bu mu yoksa düz barla
makarada biceps mi bahsi geçen?
Karasan dedi:CENTAUR dedi:Bizim salonda bir biceps makinesi var çok güzel alet ama kimse yapmıyor bi ben yapıyorum bide tektük bikaç kişi
var onlar yapıyo sadece hoca zaten programa falanda yazmıyor, alet çok güzel ve başlangıç pozisyonundan
sonlanışa doğru ağırlık direncinde belirgin azalma olduğu için sonlanışta sıkıp bekletmek mümkün oluyo, dirsekleri
scot düzeneğine dayar gibi dayıyorsun fakat düzlem yere bayağı paralel, iki kol içinde ayrı ayrı makara ve tutacak
var bu alet hakkında bilgisi olan varmı önceki mesajlarda bahsi geçen makinede biceps bu mu yoksa düz barla
makarada biceps mi bahsi geçen?
Bu dediğin alet Majestik isimli salonda da vardı Centaur, bencede güzel bir alet, çünkü zirve noktada kasmayı sağlıyor, ki bunu bar ya da dumbbell ile yapmak önemli bir tecrübe işi.
Bence makina kullanmakta hiçbir sorun yok, eskiden modaydı, makineleri kötülemek, serbest ağırlıkların yerini tutmaz demek.
Hakikaten serbest ağırlıkların yeri ayrıdır, ama bana zirvede kasma olanağı veren bir alet varken bunu kullanmamak çok büyük hata.
Özellikle o hareketten, yarım tekrarlar ile, yani hareketin orta noktasından en tepedeki kasma noktasına kadar olan bölüme odaklanarak çok güzel bir zirveleme çalışması yapabilirsin.
ll_ultraslan_ll dedi:Close-Grip Palms Down Barbell Curl hareketini ez barla yapsak :?: