Beslenmenizde sos kullanıyormusunuz ?

Arkadaşlar Ünlü vücutcuların bile beslenmelerinde gördüğümüz kadarıyla çoğu sos kullanıyor merak ettiğim siz beslenmenizde sos kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne gibi soslar tavuk makarna veya et ürünleri için kullandığınız bi sos varmı soya köri vs ?

Hacimlenme döneminde domates biberden oluşan sosla tavuk hazırlıyorum. pirinç bulgu ve makarna ile gayet güzel gidiyor.Hazır soslara içindeki şeker ve sodyum sebebiyle yanşmıyorum.

Ben sadece tavukta bahrat ve çok azda soya sosu kullanıyorum mayonez gibi soslara bulaşmamaya çalışıoyrum :)

Makarnanın üstüne lor, çökelek ve biraz ketçap döküyorum tadı nefis oluyor.

Zeytinyağı-tatlı pul biber azıcık kavur. Tamamdır.

Lorla ketçabı aynanda yiye bileceğimi sanmıyorum :) pul biberi severim hepte kullanırım makarna ranch sos ketçap iyi olur aslında ama dikkat ediyoruz işte :)

barbekü sosu et ile, tavuğu da soya sosu pulbiber kimyonla marina edip dolapta en az 2 saat bekletiyorum yağsız güzel tadı oluyor.

light soya - sodyumu az olanlardan alabilirsiniz.

En güzel sos benim uyguladığım

Pul biber , baharat karışımı , yogurt ve domates salcasi bunlari karistir tavuguna sür sür ye mükemmel bir tat .

Bizzat denedim ve her gün yapiyorum cok guzel

barbekü sosu et ile, tavuğu da soya sosu pulbiber kimyonla marina edip dolapta en az 2 saat bekletiyorum yağsız güzel tadı oluyor.

light soya - sodyumu az olanlardan alabilirsiniz.

Barbekü sosu sevmiyorumda soya marine edip birazda baharatos iyi gider :)

Back
Yukarı