Beslenme programı yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matizz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

matizz

Yeni Üye
saat 6 da kalkınca Pekmez+süt+yumurta+fındık karıştırıp içiyorum

saat 7 de 3 yumurta beyazı yarım patates 100gr lor 2 kepekli ekmek yiyorum

saat 10 da 1 poğaça yiyorum (okulda olduğum için anca :) )

saat 12.30 da evden götürüyorum balık yiyorum (ama bişey sorucam kantinde nugget köfte yapıyolar yesem bi sorun olur mu ? )

saat 16 da makarna yoğurt falan

saat 17.30 antreman

saat 18.45de bi ölçek protein tozu

19.45 de tavuk, balık, köfte değişiyo makarna yiyorum

21.45 gibi 100gr lor

22 de uyuyorum

sorum beslenme programım nasıl 66 kiloyum bide öğlen için işte nugget veya köfte yesem bişey olur mu okulda olduğum için karbonhidrat alamıyorum.

saat 6 da kalkınca Pekmez+süt+fındık karıştırıp içiyorum

saat 7 de 3 yumurta beyazı yarım patates 100gr lor 2 kepekli ekmek yiyorum ( Ekmeğin yerine 100 gr yulaf ezmesi ekleyin )

saat 10 da 1 poğaça yiyorum (okulda olduğum için anca :) ) ( Poğaça yerine evden 1 adet meyve 2-3 adet kuru yemiş götürün )

saat 12.30 da evden götürüyorum balık yiyorum (ama bişey sorucam kantinde nugget köfte yapıyolar yesem bi sorun olur mu ? ) ( Hazır yiyeceklerin getirisi yoktur götürüsü vardır , cheat meal yapmadığınız günlerde yiyebilirsiniz , cheat meal ne demektir diye merak ediyorsanız imzamdaki link'e tıklayınız )

saat 16 da makarna yoğurt falan ( 100 gr haşlanmış tavuk ekleyin )

saat 17.30 antreman

saat 18.45de bi ölçek protein tozu

19.45 de tavuk, balık, köfte değişiyo makarna yiyorum

21.45 gibi 100gr lor

22 de uyuyorum

sorum beslenme programım nasıl 66 kiloyum bide öğlen için işte nugget veya köfte yesem bişey olur mu okulda olduğum için karbonhidrat alamıyorum.

Anlamadığım şey sabah kalkar kalkmaz yumurta içiyorsunuz ardından tekrar neden yumurta yiyorsunuz . O kalkar kalkmaz olan kısımda yumurtayı silin ve diğer tavsiyelerimi rengini kırmızı yaparak yanına yazdım programınız yeni başlayan için ideal başarılar .

john'a katılıyorum ama 100gr yulaf bence fazla bunu 50ye çekmende fayda var gramaj olarak bir çay bardağı yulaf 50gr sabah kalkınca yumurta anlamsız kana çabuk karışan protein gerekir o saatlerde bu yüzden yulaf ile değiştirebilirsiniz pekmez mantıklı ama pekmezi süt ile tüketmeyin onun yerine sabahları sadece lor ve pekmezi deneyin, ayrı ayrı tüketin(önce lor sonra pekmez gibi) ant. önce makarnayı yoğurt ile tüketmeyin yoğurdu akşam yemeğinde tercih edebilirsiniz birde haşlanmış tavuk vb. gibi protein aynağı ekleyin başarılar

john'a katılıyorum ama 100gr yulaf bence fazla bunu 50ye çekmende fayda var gramaj olarak bir çay bardağı yulaf 50gr sabah kalkınca yumurta anlamsız kana çabuk karışan protein gerekir o saatlerde bu yüzden yulaf ile değiştirebilirsiniz pekmez mantıklı ama pekmezi süt ile tüketmeyin onun yerine sabahları sadece lor ve pekmezi deneyin, ayrı ayrı tüketin(önce lor sonra pekmez gibi) ant. önce makarnayı yoğurt ile tüketmeyin yoğurdu akşam yemeğinde tercih edebilirsiniz birde haşlanmış tavuk vb. gibi protein aynağı ekleyin başarılar

Sütle yeme lorla ye ne farkı var.Sabahleyin yumurta yeme denir mi ya.
Niye yogurdu makarna ile tüketmesin.

Sabahleyin 2yumurta götür çekinme.lorlu yulaflı pekmezli sıkı bir kahvaltı yap.Yogurdu bol bol tüketebilirsin.onun yanında bunu yeme bunun yanında onu yeme gibi laflarla ugrasma rahat ol.

Programinizda neredeyse vitamin ve mineral iceren besinler hic yok. Buyuk eksiklik. Gun icinde bolca yesillik ve meyve tuketmenizde yarar var. Ayrica almaniz gereken yaglarin bir kismini da ceviz, badem, findik gibi yemislerden alabilirsiniz. Basarilar

Matizz ;
Kalsiyum içeren gıdalar( süt ve türevleri) demir içeren bir gıda ile (pekmez) tuketildiginde cals. demir ile birleşerek gıdanın vereceği faydayı dusuruyor.

Sütle yeme lorla ye ne farkı var.Sabahleyin yumurta yeme denir mi ya.
Niye yogurdu makarna ile tüketmesin.

Sabahleyin 2yumurta götür çekinme.lorlu yulaflı pekmezli sıkı bir kahvaltı yap.Yogurdu bol bol tüketebilirsin.onun yanında bunu yeme bunun yanında onu yeme gibi laflarla ugrasma rahat ol.

süt ve pekmez birbirinin antisidir bir bakıma bu yüzden söyledim lorda sütün whey proteinini içerir yani kana hızlı karışır.

-ÖNCELİK HAKKI İHLALİ-

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı