Berkay Türkkan Antrenman Günlüğü # 4.Sene # Ektomorf

Berkay abi yoğurt casein etkisi gösterir mi, supplement kullanmayanlar süt içiyordu, süt yerine yoğurt yesek casein etkisi oluştururmu vücutta sonuçta oda bir süt ürünü?

Öğünlerimi ve antrenmanlarımı paylaşıyorum!

Snapchat üzerinden "turkkanberkay" kullanıcı adıyla öğünlerimi ve fitness ile alakalı yaptıklarımı günlük olarak paylaşmaya başlıyorum.

Gün içerisindeki öğünlerime, cheat meallerime, antrenmanlarımdan görüntülere, antrenman dışı görüntülere ve kendimle ilgili farklı birçok noktaya yer vereceğim.

"Bu adam gün içerisinde ne yapıyor?" diyenleri bekliyorum.

Güçlü kalın!

Merhabalar Berkay Abi,
Benim evde barfiks barım ve ayarlanabilir dambılım var. Ancak sırt antremanı konusunda sıkıntı çekiyorum. Sıkıntım ise sadece bir tane hareket biliyor olmam. Bana bu elimde ki ekipmanlarla yapabileceğim en iyi sırt hareketlerini yazarmısın rica etsem.
Saygılarımla Abi

Merhabalar Berkay Abi,
Benim evde barfiks barım ve ayarlanabilir dambılım var. Ancak sırt antremanı konusunda sıkıntı çekiyorum. Sıkıntım ise sadece bir tane hareket biliyor olmam. Bana bu elimde ki ekipmanlarla yapabileceğim en iyi sırt hareketlerini yazarmısın rica etsem.
Saygılarımla Abi

Merhaba,

Barfiksin yanında şu hareketlere de yer verebilirsin:

One Dumbbell Row
Bentover Dumbbell Row
Dumbbell Pullover
Close Grip Pull-up

Aklıma ilk olarak gelen hareketler bunlar. Şimdiden kolay gelsin.

Hakan Demiray'la dün yaptığımız toplantı sonucu FitSharp ailesine katıldım.

11004718_10152823216418801_128551230_n.jpg

Hala aktifsen sunu sormak istiyorum abi . Spor geçmişim var . Bende ektomorfum . Spor salonuna sadece 3 gün gidebiliyorum . Yaklasık 3 aydır full body workout çalışıyorum . 3 hafta hipertrofi 3 hafta kuvvet olarak devam ediyorum . Sence split e geçmelimiyim . 3 gün split için yeterlimi .

Back
Yukarı