Bugünün detaylarına hem buradan hem de spor salonundan takipçim olan Ömer'e selam göndererek başlıyorum. Kendisiyle soyunma odasında kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Forumda, salonda ve sosyal medyada hem beni hem de BBG Army'i takip ettiğini, aldığım olumlu yorumların beni motive ettiğini okuduğu için gelip bunları söylemek istediğini belirtti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum, takipçilerime faydalı olduğumu bilmek beni gerçekten mutlu ediyor.
Haftaya her zamanki gibi göğüs antrenmanıyla başladım. Güzel bir antrenman oldu ve tek yaptığım son birkaç antrenmandan biriydi. @
Muscleguy da İstanbul'a döndü ve yakın zamanda antrenman programlarımızı birleştirip tekrar partnerli çalışmaya başlıyoruz. Salona her zaman @
veggiegulc ile birlikte gidiyoruz, antrenman programlarımız farklı olduğu için malesef tek çalışmak durumunda kalıyoruz.
Perşembe günü bir aksilik olmazsa söz verdiğim gibi @
Muscleguy ve @
veggiegulc ile birlikte gelen soruları videolu olarak yanıtlayacağız. Önümüzdeki günlerde yeni videolarımız ve yazılarımız da geliyor. Takipte kalmaya devam edin!
1. Gün
Göğüs
- Incline Bench Press 10-8-8-7 (70 kg, 90 kg, 100 kg, 110 kg) *Son set yardımlı
- Incline Cable Fly 12-10-8-8 (12.5'ar kg, 15'er kg x3) *Son iki set rest-pause
- Flat Dumbbell Bench Press 10-8-8-7 (36'şar kg, 40'ar kg, 44'er kg, 46'şar kg)
- Chest Dips 10-6-6-12 (+30 kg, +40 kg x 2, vücut ağırlığı)
- Dumbbell Pullover 3 x 10 (34 kg)
Karın
- Dragon Flag & Ab-scissors (Vücut ağırlığı, bilek ağırlıkları takarak x4)
- Cable Crunch 12-16 x4 (33-36 kg aralığı)
- Lying Knee Raise 3x20 (Bilek ağırlıkları takarak)
Bu hafta Incline Cable Fly ve Flat Dumbbell Bench Press ekledim programa diğer versiyonlarının yerine, oldukça güzel oldu.
Bu arada @
Muscleguy 'dan arşivlik bir bacak yazısı geldi bugün:
http://www.bbgarmy.com/berkay-karagoz-ile-guclu-ve-dolgun-bacaklar.html . Okumanızı tavsiye ederim, bacakla ilgili A'dan Z'ye her şey anlatılmış.
Buharlı pişiricim de bugün geldi, yarından itibaren tavuklarımı buharlı pişiri kullanarak hazırlamaya çalışacağım, bakalım tadı nasıl olacak. Bir süre geçtikten sonra da detaylı bir buharlı pişirici yazısı hazırlamayı planlıyorum.