Berkay Türkkan
Üye
Biraz yoğunluğum olduğu için henüz dünkü antrenmanın detaylarını yazmaya fırsat bulamadım fakat dün 180 kg'a kadar çıktığım Deadlift'ten sonra alt sırt bölgemde çok güzel bir kas ağrısı var. İki haftadır güzel alt sırt ağrılarıyla uyanıyorum, Deadlift kesinlikle ileri götürüyor beni. Bu arada salı günkü karın antrenmanımın ağrıları da hala hissediliyor, karın kaslarım zor ağrıdığı için bu oldukça sevindirici benim açımdan.
Squat ve bazen Bench Press'in ilk setleri dışında ısınma setlerini saymıyorum antrenmanlarımda. Ters piramitte de sayılmaz, yukarıda bahsettiğim gibi yeterli kilolarla yapılan ısınma setleri sayılırsa ters piramit olmaz zaten o sistem.
Estağfurullah, günlüğüm paylaşımlara her zaman açık.
Bu kadar açış hareketine rağmen o bölgenin hala zayıf kalması ilginç. Bence de hareketin formunda ve negatif tekrar sürelerinde bir problem var. Aşağıdaki videoyu incelemenizi öneririm. Bu arada aşağıdaki videonun dışında Incline Cable Fly'a kendim ufak bir eklenti yaptım, Incline Cable Fly With Türkkan Cross şeklinde yayınlamayı düşünüyorum
peki ters piramitte ısınma seti sayılıyormu ?
Squat ve bazen Bench Press'in ilk setleri dışında ısınma setlerini saymıyorum antrenmanlarımda. Ters piramitte de sayılmaz, yukarıda bahsettiğim gibi yeterli kilolarla yapılan ısınma setleri sayılırsa ters piramit olmaz zaten o sistem.
esnetme yapmıyorsundur o zaman. veya hareketleri tam formuyla yapmıyor olababilirsin. göğüsler için en önemli şey esnetme kesinlikle diğer tüm kas guruplarından daha elzem.[DOUBLEPOST=1409826714][/DOUBLEPOST]bu arada konu sahibinden özür dileyeyim. konusuna biraz salça olduk.
Estağfurullah, günlüğüm paylaşımlara her zaman açık.
Incline Bench Press 15-12-10-8-8
Bench Press 10-10-8-6
Incline Cable Fly 12-12-12
Dips & Push Up 15-15-15 & 12-12-12
Cable Crossover 12-12-12 + son set drop
Bu kadar açış hareketine rağmen o bölgenin hala zayıf kalması ilginç. Bence de hareketin formunda ve negatif tekrar sürelerinde bir problem var. Aşağıdaki videoyu incelemenizi öneririm. Bu arada aşağıdaki videonun dışında Incline Cable Fly'a kendim ufak bir eklenti yaptım, Incline Cable Fly With Türkkan Cross şeklinde yayınlamayı düşünüyorum