Berkay Türkkan Antrenman Günlüğü # 4.Sene # Ektomorf

@Jake Tyler 'ın elinden BBG Army motivasyon müzikleri:

Selamlar ;
Şimdilik çok basit oldu. Tüm BBG army olarak yaptığımız antrenmanların bulunduğu videolarla çok daha güzel motivasyon videoları hazırlayacağım.
İyi akşamlar.

Geçtiğimiz hafta özgün ve kaliteli yazılar kaleme almaya başladım. Yazılarımı yavaş yavaş paylaşmaya başlıyorum, günlüğü takip eden herkesin okumasını tavsiye ederim.

İlk yazım "Sporcu Kahvaltısı" üzerine: Sporcu Kahvaltısı Nasıl Olmalıdır? – BBG Army

bu arada logo iyi olmuş :)

Geçtiğimiz haftadan başlayarak BBG Army oluşumunda ciddi bir atağa başladık. Bundan sonra devamı hızlanarak gelecek.

Geçtiğimiz hafta özgün ve kaliteli yazılar kaleme almaya başladım. Yazılarımı yavaş yavaş paylaşmaya başlıyorum, günlüğü takip eden herkesin okumasını tavsiye ederim.

İlk yazım "Sporcu Kahvaltısı" üzerine: Sporcu Kahvaltısı Nasıl Olmalıdır? – BBG Army

Geçtiğimiz haftadan başlayarak BBG Army oluşumunda ciddi bir atağa başladık. Bundan sonra devamı hızlanarak gelecek.

Gayet kaliteli ve özet bir yazı olmuş. Peki aralıklı Oruç (intermittent fasting) hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gelecek hafta içerisinde "Evde Vücut Ağırlığı ile Yapılabilecek Hareketler" adında bir video çekmeyi planlıyorum. Yine önümüzdeki günlerde @veggiegulc ile sağlıklı tarifleri videolar ile destekleyerek paylaşacağız. Bundan sonra içeriklerimiz daha planlı ve daha profesyonel şekilde yayımlanacak.

Video için konu önerileriniz varsa öncelikli olarak o konuları ele almaya çalışırım.

Gayet kaliteli ve özet bir yazı olmuş. Peki aralıklı Oruç (intermittent fasting) hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şu ana kadar "Aralıklı Oruç" sistemini denemedim. Hakkında çeşitli yazılar okudum fakat istenilen sonuçları verip vermeyeceği konusunda kararsızım. Göstereceği etki kişiden kişiye tabi ki farklı olacaktır fakat benim gibi hızlı metabolizmaya sahip sporcularda bu sistemin biraz riskli olduğunu düşünüyorum.

Berkay abi sitenizi her zaman takipteyim paylaşımlar 10 numara başarılar dilerim.

Supplement ve calisma sistemleri hakkında yazıları fazlalastirirsan sevinirim

Yaklaşık 3-4 haftadır spor dışı sebeplerden ötürü özel bir sağlık sorunuyla uğraştığım için yaz dönemini şu ana kadar istediğim ve planladığım gibi verimli geçiremedim. Antrenmanlarıma istediğim gibi yön veremediğim için günlükte de istediğim kalitede paylaşımlar yapamıyorum. Yaz döneminde farklı antrenman sistemleri deneyip, kardiyoyu artırarak yağ oranımı azaltırken farklı antrenmanlara vücudumun nasıl tepki vereceğini görmek istiyordum fakat bahsettiğim sorunlar yüzünden bunları hakkıyla gerçekleştiremedim şu ana kadar. İtiraf etmek gerekirse moral ve motivasyonum ciddi anlamda düştü bu dönemde. Kafamı dağıtmak için yayımladığım yazılara biraz daha ağırlık verdim. Bu sorundan tamamen kurtulur kurtulmaz hedeflediğim düzene tam gaz döneceğim.

çok geçmiş olsun herneyse özel problemin çözüme kavuşur inş.

Gecmis olsun Lethe. Durumu bilmedigimiz icin buradan konusmasi kolay olur biliyorum ama bu sorunlari dusunmemeye calis aklini hayatinda onemli yer tutan baska seylere ver birazcik. Motivasyon kayiplari gecicidir ve beraberinde kaygiyi da getirir. Sakin bu yanilgiya dusme , senin gibi azimli birinin hemen toplanicagina inaniyorum. Umarim en kisa surede iyilesirsin.

Demin carnitine yazınızı okudum da veggiegulc'e bir sorum var carnitine kullandığım zaman bende bir kaç gün süren bir çarpıntı yapıyor. Yazınızı okuduğumda bundan bahsetmemissiniz ancak carnitine ve çarpıntı yazınca googleye çok fazla örnek çıkıyor? Bunla ilgili fikriniz nedir acaba?

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demin carnitine yazınızı okudum da veggiegulc'e bir sorum var carnitine kullandığım zaman bende bir kaç gün süren bir çarpıntı yapıyor. Yazınızı okuduğumda bundan bahsetmemissiniz ancak carnitine ve çarpıntı yazınca googleye çok fazla örnek çıkıyor? Bunla ilgili fikriniz nedir acaba?

Selamlar ;
veggiegulc ile aynı carnitine'yi kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ancak kişiden kişiye farklı sonuçlar vereceğini konuda da belirtmiş zaten.
İyi günler.

Ben markadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum fikrini merak ettim sadece belki kullanmami önermez.

Ben de carpinti gibi bir sorun hic olmadi. Baktigim kaynaklarda da hic gormedigim icin deginemedim dogal olarak. Carpintinin sebebi metabolizmayi hizlandirmasi olabilir ya da asiri doz tuketimi; 3 gramdan fazla alinmamasi oneriliyor. Karnitin vucut tarafindan dogal olarak uretiliyor, besin olarak aldiginizda da vucdunuza belirli miktarlarda karnitin almis oluyorsunuz dolayisiyla herkesin vucudundaki karnitin orani esit degil, bu yuzden siz ek besin olarak alinca fazla gelmis de olabilir.

Back
Yukarı