teşekkürler hocam yavaş yavaş ağrılar geçiyor fakat bu seferde bilekte ağrı başladı.Ayrica bos barda kollarini ve omuzlarini biraz isitmak icin 40 50 tane hizli hizli duzgun sekilde yap buda agriyi biraz olsun azaltir agirligin altina girince
Hocam o barı şöyle ayarlıyorum. Barın sonlarına doğru tırtıklı olmayan yer var oraya işaret parmağımın yanındaki parmağı koyup yapıyorum.yukarıdaki olasıklardan sonra,gereğinden fazla geniş tutuyo olabilirsiniz cok fazla geniş tutarsanız omuz sakatlıklarına davetiye cıkarmıs olursunuz dar tutarsanızda göğüsten çok tricepslere etki eder ortasını bulmalısınız ve tabiki iyi ısındırın omuzlarınızı her antrenmandan önce hafif kilolarla..
Istersen birdahakine hem isinarak hemde orta parmagi koyarak deneyin genelde oyle ayarlaniyo kisiden kisiye degisirde birde o parmakla deneyin derimHocam o barı şöyle ayarlıyorum. Barın sonlarına doğru tırtıklı olmayan yer var oraya işaret parmağımın yanındaki parmağı koyup yapıyorum.
hocam ortak parmak ile yapıyorum sağ elimdeki işaret parmağımın sağ yanındaki ile tutuyorum.Istersen birdahakine hem isinarak hemde orta parmagi koyarak deneyin genelde oyle ayarlaniyo kisiden kisiye degisirde birde o parmakla deneyin derim