Bench presste omuz ağrısı

Arkadaşlar bench press yaparken omuzlarım ve kolum ve göğüslerimin birleştiği yerde deli gibi ağrı oluyor ama sadece sağ kolda oluyor. Acaba hareketi yanlış mı yapıyorum?

Agirligi kaldirirken omuzlarinda degildi kollarindan alirsan kuvveti agrilar zamanla yok olabilir yani benc press in hatasidir senin yaptigin sehpaya yattiktan sonra omuzlarini geri cekip kollarla kaldir

Ayrica bos barda kollarini ve omuzlarini biraz isitmak icin 40 50 tane hizli hizli duzgun sekilde yap buda agriyi biraz olsun azaltir agirligin altina girince

Isınmanın bu işin en önemli aşaması oldugunu benim gibi tendon yırtmadan önce ögrenirsin umarım keza dayanılcak gibi bir acı değil omuzlar önemli yani iyi ısındır

yukarıdaki olasıklardan sonra,gereğinden fazla geniş tutuyo olabilirsiniz cok fazla geniş tutarsanız omuz sakatlıklarına davetiye cıkarmıs olursunuz dar tutarsanızda göğüsten çok tricepslere etki eder ortasını bulmalısınız ve tabiki iyi ısındırın omuzlarınızı her antrenmandan önce hafif kilolarla..

yukarıdaki olasıklardan sonra,gereğinden fazla geniş tutuyo olabilirsiniz cok fazla geniş tutarsanız omuz sakatlıklarına davetiye cıkarmıs olursunuz dar tutarsanızda göğüsten çok tricepslere etki eder ortasını bulmalısınız ve tabiki iyi ısındırın omuzlarınızı her antrenmandan önce hafif kilolarla..
Hocam o barı şöyle ayarlıyorum. Barın sonlarına doğru tırtıklı olmayan yer var oraya işaret parmağımın yanındaki parmağı koyup yapıyorum.

Hocam o barı şöyle ayarlıyorum. Barın sonlarına doğru tırtıklı olmayan yer var oraya işaret parmağımın yanındaki parmağı koyup yapıyorum.
Istersen birdahakine hem isinarak hemde orta parmagi koyarak deneyin genelde oyle ayarlaniyo kisiden kisiye degisirde birde o parmakla deneyin derim

Back
Yukarı