mrtroubleemaker
Üye
Ayrıyeten barı kaldırdığın zaman kollarını kırık olmasın tam düz olsun
Ayrıyeten barı kaldırdığın zaman kollarını kırık olmasın tam düz olsun
ayni sorun bendede vardi cevabı cok basit kollarini cok genis acıcaksın dambıllar üstte iken bile değdirme birbirine , eger dambıllar birbirine yaklasirsa tricepsler calisir. sadece gögüs icin barla caliman daha iyi olur dambılı genis tutmak oldukca zor
Kardes db presslerde bu konuda bende ikilemdeydim,denedim ve db lari genis tutup,yukari kaldirip iceri dgru dblari birbirine degdirmeden sikistirinca daha cok gogsumu hissettim. Yine de herkes farkli verim alir tabiki bunu da hatirlamakta fayda varTam duz olursa gogusteki stres tricepse biner dirsek sakatlananilir,dirsek kitlenmez bench yaparken
Yanlisiniz var bar genis dumbell dar tutulur bench yaparken
Dediğin şey kolları kilitlemek heralde bu yapacağı en buyuk hata olur. Kollar bench presste dahil hicbir harekette kilitlenmemeli. Yük eklemlete biner hem hareketi gogusten ekleme kaydirirsin hemde sakatlanirsinAyrıyeten barı kaldırdığın zaman kollarını kırık olmasın tam düz olsun
Benim hep yaptığım şey bu şu ana kadar da bi sakatlanmam olmadı. Ve de bu şekilde yaptığım zaman göğüslerin çalıştığını aşırı bir şekilde hissedebiliyorum.Dediğin şey kolları kilitlemek heralde bu yapacağı en buyuk hata olur. Kollar bench presste dahil hicbir harekette kilitlenmemeli. Yük eklemlete biner hem hareketi gogusten ekleme kaydirirsin hemde sakatlanirsin