MUSTAFA UZGUR dedi:1 aydır bodybuilding yapıyorum destekli 80kg, desteksiz 75 kg basıyorum
kerembey dedi:bizde ağırlıklar LBS türünden 120 LBS ile çalışıyorum.kilo hesabında barla 72 ye falan denk gelir. max denemedim hiç.
zfr bence seninki normal olan benimde bildiiim alışma döneminde en azından ilk ay bench press,military press fln boş barla yapılırzfrskr dedi:Millet başlar başlamaz 50-60 falan diyolar ki kastettikleri bar hariç ağırlıktır büyük ihtimal.Bende kesin bi anormallik var o zaman :roll: Ben ilk başladığımda boş barla başladım![]()
Laf tam olması gereken yere inmiş.yukarıdaki yazılan agırlıkların çoğunluğu vucudun kaldırdıgı agırlıklar.bu olayı çözüp kilo komplexınden kurtulanlar gelişim süreçlerini inanılmaz hızlandıracaklardır.FleXoR dedi:Evet konu dışı oluyor ama bende öğrencilerime ilk zamanlarda çok düşük ağırlık yada boş barla başlatırım
birde iki türlü kaldırış vardır çalıştığın kas gurubunun kaldırışı , vucudun kaldırışı
zfrskr dedi:Millet başlar başlamaz 50-60 falan diyolar ki kastettikleri bar hariç ağırlıktır büyük ihtimal.Bende kesin bi anormallik var o zaman :roll: Ben ilk başladığımda boş barla başladım![]()
PreludeSS dedi:ilk başladığımda(1.-2. haftalarda) bar dahil max. 20-25 basabiliyordum,şuanda 6. haftamdayım yardımsız bar dahil 65 kiloya kadar çıktım 65 kiloda 3 tekrar yapabiliyorum 60 kilo(bar dahil) 8 tekrar sorunsuz kaldırıyorum...4. haftamdayken yardımsız 50kilo(bar dahil) max. basabiliyordum...Sanırım 2. ay için amino ve protein takviyesinin faydasını gördüm...Bilmiyorum bi anormallik varmı ama bu şekilde vücudum gayet iyi gelişiyor,şuan herhangi bir problemim yok(gelişim,ağırlık vs.) Merak ettiğim başlar başlamaz dediğiniz hangi zamanı kapsıyor ilk ay? 2. ay? ilk hafta? 2. hafta? ...