Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

tabiki spora yeni başlamadım 4 sene futbol oynadım 2 seneden beride atletizmle uğraşıyorum kısa mesafeciyim daha öncede parça parça yapıyodum ağırlık çalışmalarını......

iceboys ben de hasanağadayım yaktım çıranı. :D :D :D . 85 kg takacağam başında da duracaam. bakalım ne olacak. ama kim olduğunu bilemiyorum. gerçi futbolla uğraşmış bi arkadaş vardı ama o musun bilemiyorum. neyse boy ve kilondan çıkararım seni eğer doğru ise......

size özel konulari lütfen özel mesaj yolu ile halledin.

salonda umut abi diyolar benden küçükler. çoğu da benden küçük zaten. senin isim neydi. yarın salondayım saat 1 gibi falan. tahmin ettiğim kişiysen ve gelirsen konuşuruz.....

ben dünde ordaydım bugünde ordaydım dün sabah yaptım genelde sabah yapıyorum bu arada ismim can dedeye sorarsan yada hayrettin abiye sorarsan bilirler beni......

1.ayımı yeni doldurdum hiç takviye almadım bu ay Bench Press te yardımsız 50kg basabiliyorum 10 tekrar...Bilmiyorum iyimidir takdir sizin...

slm

badiye başlayalı 4. ayım.70kg basabiliyorum.son sette 6 tekrar.

bizde ağırlıklar LBS türünden 120 LBS ile çalışıyorum.kilo hesabında barla 72 ye falan denk gelir. max denemedim hiç.

basılan kiloyu yazarken kaç tekrar yaptığımızıda yazalım..

75 kg desteksiz kaç basıyorsun?..8 tekrarsa fazlasıyla başarılı 1aya göre..
MUSTAFA UZGUR dedi:
1 aydır bodybuilding yapıyorum destekli 80kg, desteksiz 75 kg basıyorum

kerembey dedi:
bizde ağırlıklar LBS türünden 120 LBS ile çalışıyorum.kilo hesabında barla 72 ye falan denk gelir. max denemedim hiç.

Millet başlar başlamaz 50-60 falan diyolar ki kastettikleri bar hariç ağırlıktır büyük ihtimal.Bende kesin bi anormallik var o zaman :roll: Ben ilk başladığımda boş barla başladım :)

zfrskr dedi:
Millet başlar başlamaz 50-60 falan diyolar ki kastettikleri bar hariç ağırlıktır büyük ihtimal.Bende kesin bi anormallik var o zaman :roll: Ben ilk başladığımda boş barla başladım :)
zfr bence seninki normal olan benimde bildiiim alışma döneminde en azından ilk ay bench press,military press fln boş barla yapılır ;)

FleXoR dedi:
Evet konu dışı oluyor ama bende öğrencilerime ilk zamanlarda çok düşük ağırlık yada boş barla başlatırım

birde iki türlü kaldırış vardır çalıştığın kas gurubunun kaldırışı , vucudun kaldırışı
Laf tam olması gereken yere inmiş.yukarıdaki yazılan agırlıkların çoğunluğu vucudun kaldırdıgı agırlıklar.bu olayı çözüp kilo komplexınden kurtulanlar gelişim süreçlerini inanılmaz hızlandıracaklardır.

zfrskr dedi:

ilk başladığımda(1.-2. haftalarda) bar dahil max. 20-25 basabiliyordum,şuanda 6. haftamdayım yardımsız bar dahil 65 kiloya kadar çıktım 65 kiloda 3 tekrar yapabiliyorum 60 kilo(bar dahil) 8 tekrar sorunsuz kaldırıyorum...4. haftamdayken yardımsız 50kilo(bar dahil) max. basabiliyordum...Sanırım 2. ay için amino ve protein takviyesinin faydasını gördüm...Bilmiyorum bi anormallik varmı ama bu şekilde vücudum gayet iyi gelişiyor,şuan herhangi bir problemim yok(gelişim,ağırlık vs.) Merak ettiğim başlar başlamaz dediğiniz hangi zamanı kapsıyor ilk ay? 2. ay? ilk hafta? 2. hafta? ...

İlk başladığımda bar dahil 30 basabiliyordum şuanda 65 kiloda 6-7-8 tekrar yapabiliyorum.
50 kiloyu 12 tekrar yapıyorum 55 kiloyu 10 tekrar 60 kiloyu 8 tekrar 65 kiloyu da 8 veya 6 tekrar.

Herkese merhaba bu forumu bu gün keşfettim ve hemen kayıt oldum.İlk gözüme çarpan en sevdiğim hareket olan bench pres konusu oldu. Benim boy 1.84 kilo 96 sadece doğal besleniyorum 3,5 sene ara verdim 4 aydır yapıyorum maximum 140kg basıyorum 120kg la 4-5 tekrar,100kg la 15 e kadar çıkıyorum.

PreludeSS dedi:
ilk başladığımda(1.-2. haftalarda) bar dahil max. 20-25 basabiliyordum,şuanda 6. haftamdayım yardımsız bar dahil 65 kiloya kadar çıktım 65 kiloda 3 tekrar yapabiliyorum 60 kilo(bar dahil) 8 tekrar sorunsuz kaldırıyorum...4. haftamdayken yardımsız 50kilo(bar dahil) max. basabiliyordum...Sanırım 2. ay için amino ve protein takviyesinin faydasını gördüm...Bilmiyorum bi anormallik varmı ama bu şekilde vücudum gayet iyi gelişiyor,şuan herhangi bir problemim yok(gelişim,ağırlık vs.) Merak ettiğim başlar başlamaz dediğiniz hangi zamanı kapsıyor ilk ay? 2. ay? ilk hafta? 2. hafta? ...

Şuanda 70kg (bar dahil) 3 tekrar yardımsız 6 tekrar yardımlı,65kg 8 tekrar yardımsız,60kg 12 tekrar,başlangıç 50kg max. tekrar...(takviyeler aminoasit(4-4) ve protein(1 öğün) )

Back
Yukarı