Belden Aşağısı Zayıf kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Red
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Red

Üye
Evet arkadaşlar başlıktanda anlaışılacağı gibi, Yukarıları 1.5 yıldır çalışınca iyi oldu topladı güzel odu ama işte belden aşağısı zayıf kaldı,
kalçalar arka baldırlar komple belden aşağısını sağlam ve birazda büyütmek istiyorum, hatta arka bacaklar ve ayıp olmasın arkdaşlar kusura bakmayın Popo kısmını büyütmek istiyorum.. evde uygulayabileceğim direk oralara etki eden proğram tavsiye edermisiniz

eve halter dumbel yok, damacanalar, ütü masası, 55 ekran televizyon bi kaç ahşap sehpa ve çekmece ile çalışyorum. şimdiden teşekkür ederim

evet arkadaşlar başlıktanda anlaışılacağı gibi, yukarıları 1.5 yıldır çalışınca iyi oldu topladı güzel odu ama işte belden aşağısı zayıf kaldı,
kalçalar arka baldırlar komple belden aşağısını sağlam ve birazda büyütmek istiyorum, hatta arka bacaklar ve ayıp olmasın arkdaşlar kusura bakmayın popo kısmını büyütmek istiyorum.. Evde uygulayabileceğim direk oralara etki eden proğram tavsiye edermisiniz

eve halter dumbel yok, damacanalar, ütü masası, 55 ekran televizyon bi kaç ahşap sehpa ve çekmece ile çalışyorum. şimdiden teşekkür ederim

:) :)

• Like
Reactions: Red
Kusura bakma ama damacana ve 55 ekran televizyon ile nereye kadar . Bir salona yazılsan daha iyi olmaz mı ?

Yinede spor azmine ve yaratıcılığına hayran kaldım tebrikler :)

Kusura bakma ama damacana ve 55 ekran televizyon ile nereye kadar . Bir salona yazılsan daha iyi olmaz mı ?

Yinede spor azmine ve yaratıcılığına hayran kaldım tebrikler :)

Estağfıraullah ne ksuuru, salon için ayırabileceğim para müsait olmadıgı için birde işimde bazen uzuyor, kız arkadaşımda çaktırmadan burun kıvırdıgıda oluyor bahane çok olunca evde 35 40dk çalışıveriyorum işte. ağırlıkta alamdım, biraz orjinalciyim adi kötü bişeyler almayım diyorum iyiside pahalı olunca :)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı