Basketbol icin ziplama nasil gelistirilir yardim

Yasim 14 boyum 1.85 kilom 67 potanin cemberine degmem icin 5 cm kaliyor. Ziplamak icin bacak kaslarimi gelistirmeliyim. Bunun icin ne yapabilirim?

bacak kaslarını geliştirmek istiyorsan squat hareketi yapabilirsin mesela Google ye yaz bacak hareketleri bulursun ordan detaylı

Küçükken basketbol oynardım fazlasıyla her oynayanında istedigi şey tabi :D ben ''air alert 3'' programını uygulamıştım 5 -6 sene olmuştur hala internette bulabilir misin bilemem.Vardır elbet ona bi göz atmanı tavsiye ederim spor salonuna gitmiyosan..

Cevaplariniz icin tesekurler. Spor saloluna gitmedigimden baktim. Yeterince bos zamanim oldugundan air alert 3 programini uygulayacagim. Squat hareketini biliyorum. Yararini gordum. Eger yeni onerileriniz
olursa bilgilenmek isterim tesekurler.

Eğer sıçramayı geliştirmek istiyorsun önce aerobik daha sonra anaerobik kapasiteni geliştirmem gerek fasttwich kas fibrillerini devreye sokman ve sıçrama ya yardımcı olan küçük kullanmadığımız kas gruplarını devreye sokman gerek bunun içinde maximal kuvvet antrenmanı yapmalısın..

Back
Yukarı