bacak ile sırtı aynı gün girsem birşey olur mu ?

denixex

Üye
antrenmanlarım genelde iyi geçer iyi verim alırım , yalnız bacağa pek önem vermiyordum büyük bir hata yapmışım meğerse , şimdi bacakta çalışayım diyorum ama tek günü ona ayırmak istemiyorum , acaba bacak ile sırtı aynı gün girsem bir sıkıntı olur mu ?

Bacak ile sırt aynı gün girilir daha rahat olur ben öyle yapıyorum . Sırtı bitirirken deadlift son hareket ve direk squat'a bağlıyorum.
Zamanında bu konu hakkında yazdım ama "KANIT" bulamadık diye dinlenmedik. Neyse çalışma. Bu arada unknown , aynı gün deadlift ve squat yaparsan verim alamazsın emin ol. Ayrıca Deadlifti sırt için yapıyorsan (çok varyasyonlu ondan diyorum) en sona koyacaksan hiç koyma daha iyi. Yani mantığını anladım senin güzel asında ilk düşününce ama daha detaylı ve bilimsel düşün yapman pekte iyi olmaz. Ha gelişirsin elbet , sonuçta beslenmeyi güzel yap elini sallasan gelişiyon bu sporda ama neden EN İYİ ŞEKİLDE gelişmeyelim değil mi ? İYİ FORUMLAR.

Tek gün çalış bence bacağı. Yada yanına küçük bir kas grubu koy sırttan sonra bacakta pek verim alamazsın. Alabiliyorsanda demekki daha iyisini yapabilecekken daha azına kabul kılmışsın demektir.Sırttan sonra bacak çalışcak enerjin kalmaz zaten hele hele deadlift ile squat aynı gün kattiyen yapma

Bacak idmanının hakkını verirsen ki bence böyle bişe sorduğun için vermiyorsun. O kaslar her antrenmanda daha fazla zorlanacak daha fazla yanmalı başka türlü ağırlık çalışanlarda vucut ağırlığa cok çabuk alışır tıpkı 6 ay hızlı geliştim sonra gelişemiyorum modunda olduğu gibi Vucudu şaşırtmak için farklı taktikler denesen de kafi etmez daha fazla yanacak 1 dakika 2 dakika ona katlan başka türlü hızlı sonuç için işin zor sağlam bas bacaklara derim. Bacaklar gittikçe üst tarafta ilerler

Biceps-bacak gogüs-triceps omuz-sırt çalışıyorum bacak gününe biceps koydum zaten iki hareket kol çalışıyorum o yüzden bacağa daha fazla odaklaniyorum

Back
Yukarı