Bacak antrenmanı

Beyler bacak antrenmanı yaptım dambıllarla squat falan bacaklarım aşırı derecede kasıldı feci ağrıyor yürürken batıyor böyle nasıl geçer yaptıkça açılırmı ?

İlk bacak antremanınızmıydı ?
Evet ilk hamlamışmıdır nasıl geçer hamken yapsam bidaha dahamı beter olur?[DOUBLEPOST=1462017040][/DOUBLEPOST]
Dumbella squat işe yaramaz bar ile yap bar ile dahada acır
Dahada acırsa heralde kopar zaten çok acı çektim yaparken baya ter attım[DOUBLEPOST=1462017082][/DOUBLEPOST]Birde bacak antrenmanı kilo almayı hızlandırmı ?

Evet ilk hamlamışmıdır nasıl geçer hamken yapsam bidaha dahamı beter olur?[DOUBLEPOST=1462017040][/DOUBLEPOST]
Dahada acırsa heralde kopar zaten çok acı çektim yaparken baya ter attım[DOUBLEPOST=1462017082][/DOUBLEPOST]Birde bacak antrenmanı kilo almayı hızlandırmı ?

Bacak hormanları çalıştırır ama acıya biraz katlan bacakta öyle gelişiceksin

+ iyi beslenme.
+ soğuk-sıcak kompres.
+ masaj.
+ 4-5 gün sonra acı azalmaya başlamazsa problem olursa gamaflex gibi kas gevşetici kullanırsın iyi gelir.

Acı & Ağrı durumunun derecesini bilmiyorum, mesela yürümekte zorluk çekiyorsan o bacağın üstüne gitme derim, başka bölge çalış.

aynı sıkıntı bende de var ilk bacak antremanımdan beri doğru düzgün yürüyemiyorum merdiven çıkmakta zorlanıyorum 3 gündür. 7 hareket yapıyorum bacak için yani hocanın verdiği program öyle sizce bu kadar yoğun bir antreman doğru mu ilk bacak antremanı için

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynı sıkıntı bende de var ilk bacak antremanımdan beri doğru düzgün yürüyemiyorum merdiven çıkmakta zorlanıyorum 3 gündür. 7 hareket yapıyorum bacak için yani hocanın verdiği program öyle sizce bu kadar yoğun bir antreman doğru mu ilk bacak antremanı için

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen o hocayı boşver, forumdaki programları incelemeni tavsiye ederim.

İnternette bir söz görmüştüm çok hoşuma gitti. Öyle sağlam bacak çalışın ki otobüste sizi görenler yürüyemiyor sanıp yer versin. Yani demem o ki bacak diğer kas gruplarına nazaran her zaman daha fazla ağrır. Bu ağrılar zamanla azalıcak olsada hiç bitmiycek diyebilirim.

Dostum ilk bacak antremanımdan sonra 3 hafta ham gezmiştim :D
3 hafta penguen gibi yürüdüm,yürürken bi bacağım boşalıyodu düşcek gibi oluyodum..

Bizim salonda eski yarışmacı bi abi var,haftada 6 gün bacak yapıyor,her antremana bacakla başlıyor sonra yapıcağı bölgeyi yapıyor.Tamamen alıştırmayla ilgili bişey,haftada 1 yaparsan ,5-6 gün sonra iyileşiyor.Ben haftada 3 e çıkardım 2. gün iyileşip tekrar çalıştırabilceğim hale geliyor.

Bizim salonda eski yarışmacı bi abi var,haftada 6 gün bacak yapıyor,her antremana bacakla başlıyor sonra yapıcağı bölgeyi yapıyor.Tamamen alıştırmayla ilgili bişey,haftada 1 yaparsan ,5-6 gün sonra iyileşiyor.Ben haftada 3 e çıkardım 2. gün iyileşip tekrar çalıştırabilceğim hale geliyor.

Bendef fullbody çalışıorum bacaklarım yanıyor

Back
Yukarı