Evet ilk hamlamışmıdır nasıl geçer hamken yapsam bidaha dahamı beter olur?[DOUBLEPOST=1462017040][/DOUBLEPOST]İlk bacak antremanınızmıydı ?
Dahada acırsa heralde kopar zaten çok acı çektim yaparken baya ter attım[DOUBLEPOST=1462017082][/DOUBLEPOST]Birde bacak antrenmanı kilo almayı hızlandırmı ?Dumbella squat işe yaramaz bar ile yap bar ile dahada acır
Evet ilk hamlamışmıdır nasıl geçer hamken yapsam bidaha dahamı beter olur?[DOUBLEPOST=1462017040][/DOUBLEPOST]
Dahada acırsa heralde kopar zaten çok acı çektim yaparken baya ter attım[DOUBLEPOST=1462017082][/DOUBLEPOST]Birde bacak antrenmanı kilo almayı hızlandırmı ?
aynı sıkıntı bende de var ilk bacak antremanımdan beri doğru düzgün yürüyemiyorum merdiven çıkmakta zorlanıyorum 3 gündür. 7 hareket yapıyorum bacak için yani hocanın verdiği program öyle sizce bu kadar yoğun bir antreman doğru mu ilk bacak antremanı için
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benimde uzun zaman sonra ilk bacak antrenmanımdan sonra 3-4 gün otur kalk yürüme sıkıntıydı.
Profenid kas gevşetici sürcem başka geçmez sanırım
Bizim salonda eski yarışmacı bi abi var,haftada 6 gün bacak yapıyor,her antremana bacakla başlıyor sonra yapıcağı bölgeyi yapıyor.Tamamen alıştırmayla ilgili bişey,haftada 1 yaparsan ,5-6 gün sonra iyileşiyor.Ben haftada 3 e çıkardım 2. gün iyileşip tekrar çalıştırabilceğim hale geliyor.