benım bı sıkıntım var. ben ozellılkle kollarda ama genelde tum bolgelerde az tekrar(6-8) yapıp max kılolarla calısmaya gayret edıyorum. ama solede bı sıkıntı var; ben antrenman oncesı gayet iyi ısınıyorum ama yınede ılk harekete baslamadan once hemen max kıloya gırılmıyor, e dıyorum o zaman harekete pramıt tarzı baslayayım o zamanda max kıloya gırmek 3. yada 4. sete nasıp oluyor. ornegın: fenc ı max 60kg la yapıyorum ( 5-6 tekrar) ama nekadar ısınırsan ısın tutup 60 la gırersen ılk set sakatlanırsın ( kı gecen sakatladım dırsegımı) bende napıyorum ılk set 25*15 ıkıncı set 30*12 sonra 40*10 derken 50*8 hadı ılk setı ısınma hareketlerıne dahıl etsek 4. sete anca gelıyor max kılo. ben ıstıyorumkı 6*5 yapayım max kıloyla ama ıste olede gırılmıyor. o zaman ılk fenc yapma dıyenler olabılır ama zaten ılk fenc yapmıyorum ılk hareketım ısınmaya + olarak ısınma hareketım. 2 set cok tekrar ve o gun calısılacak bolgeyı dırek ısıtan bı hareket secıyorum. aynı problemı bench press ıcınde yasıyorum. sızde boyle problem yasıyormusunuz? yada bunu nasıl aştınız?