• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Atatdemir - 1.5 Yıllık Değişim / Bulk

Teşekkür ediyorum hocam bakalım çalışmalara son hızda devam ediyorum ama supplement olarak artık wheyin yanın kreatin almayı düşünüyorum tavsiyeniz varmıdır illa kreatin alcam diyede bir şart yok yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

gasparinin creatın monohydrate urununu alabılırsın benım kullandıgımda bu ve fıyatıda oldukça uygundur

gasparinin creatın monohydrate urununu alabılırsın benım kullandıgımda bu ve fıyatıda oldukça uygundur
En son konuşmamızdan bu yana 1 ay geçmiş 1 ay içinde okuduğum araştırdığım kaynaklara göre crekatine pek gerek görmedim onun yerine universal 2700 aminoasit aldım bakalım devasa tabletler nasıl bir fayda göstericek. Buarada kilo 66 oldu birde fotoğraf yükliyim son halimden...

IMG_2451.JPG

Şu sebeple söyledim kişisel deneyimim yok ama bi yüzücü arkadaşım var 17 yaşında bikaç dereceside var
vücudu kaslı değil ama görsen kollar vücut eller öyle güçlü ki kıpırdatamazsın hep yüzmeden diyordu
yani devam etmen iyi olur :)
Aynen öyle ayrıca sırt kanat bölgeleride inanılmaz şekilde gelişiyor bakalım devam etmeyi bende isterim

Programımı gözden geçirdim ve son hali olarak bunu düşünüyorum sizlerinde olumlu olumsuz görüşlerini bekliyorum

Göğüs
Incline Bench Press 10-8-8-6
Incline Dumbell Fly 10-10-10
Dumbell Press 12-10-8
Pullover 10-10-10

Biceps
Barbell Curl 12-10-8
Hammer Curls 10-10-8
Concentration Curls 10-8-6

---------------------------

Arka Kol
Alna Press 10-10-10
Dar Tutuş Bench 10-10-10
Dips 15-15-10
Dumbell Kick 10-10-10

Omuz
Barbell Press 10-10-10
Latarel Raise 10-10-8
Dumbell Press 10-10-8
Barbell shrug 10-10-10
----------------------------

Sırt
Sırta Çekiş 12-10-10-8
Dar Tutuş Öne 12-10-10-8
Deadlift 12-10-10
Kanat çekiş 12-10-10

-------------------------

Bacak
Squat 12-10-10-8
Dumbell Calf Raises 15-12-10
Bank Jump 10-10-10
Dambıl ile çömelme 12-12-10

Yaz tatilinde salona ara verdim ağustos ortalarında tekrardan başlıcam. Şuanda bulktayım hedef 70

-- Soldaki 54.3
-- Sağdaki şimdiki halim 67

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 649
Bugün tartıldığımda 66 kg çıktım kiloda oynamalar olabiliyor şuanda tatil yapıyorum ayın 15 i gibi salona yeniden başlıcam bu sene üniversite sınavlarımda var ancak ben sporu bırakmayı düşünmüyorum aksine derslerime odaklanmama dahada yardımcı olur diye düşünüyorum herneyse şimdi asıl sorum bulk zamanında supplement kürü yapmayı düşünüyorum ancak aklımda birkaç soru var bunların cevabını sizden bekliyorum aklımdaki kür şöyle

-Dynamatize İso 100
-Optimum Kreatin
-Gaspari glutamine
Birde bunların yanına nox düşünüyorum ama gereklimidir bilmiyorum beslenmem üst seviyede ayrıca uykumada önem veriyorum sizinde supplement tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

Kg 73 e kadar çıkmıştı ancak alt karın yağlandığından 2 hafta cut dönemi yaptım güncellemediğim süre boyunca hep fullbody çalıştım yarın yine splite dönmeyi düşünüyorum.

Güncel kilo: 71.5
Kol: 36.7
Omuz : 121
Göğüs : 105

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 511
Duraklamadan giderseniz vücut kaslarınız daha iyi şekillenip daha iyi gelişecektir egzersizlere devam edin hatta boyutu biraz arttırın çünkü altyapınız çok formda buna yatkın besin düzenini kaybetmeyin mutlaka biraz kg alın formunuzu daha iyi gelişmiş olmasıyla başarılar ;)
Kısa bir cuttan sonra yine clean bulk düşünüyorum şimdi.

Back
Yukarı