Arkadaslar hangi tip vucuda sahip oldugumu ogrenebilirmiyim

3cce56fad3bd3ba797c320165e697103.jpg

Bu aralar populer olan ''vücut tipi diye bişi yok'' tek yanlıs yok cümlede aynen böyle gelip yazicaktir biri mutlaka ama hehe :D endo mezo karisimi herhalde kendini sen daha iyi taniyosun forumda vucut tipleri konusu var oradan ozelliklerine gore yaklasik biseyler bulursun ama tabi 100de 100 endo yada mezo olamayiz yani 50 endo 25 mezo 25 ekto gibi olabilir ornek verdim.ama sinirlandirabiliriz gruplandirabiliriz beslenmede bazi şeyleri yerine oturtmak icin dedigim gıbı siz o konuyu okuyun daha iyi olur..

Vücut tipi diye bişi yok
Tamam belki bilimsel bi aciklama yok ama yinede bi gruplandirma yapılabilir benim fikrim ayrica ben hic bi zaman ekto olamam yani o bel incelmez hic bi sekilde tamam incelir ama yinede kalin durucak gibi gibi..

Benim belimmi yoksa kendi belinizmi suan vucut gelistirmeye gidiyorum kollar 34 du 37 oldu ama beli bilmemde bira gobegim erirse yeter

Tamam belki bilimsel bi aciklama yok ama yinede bi gruplandirma yapılabilir benim fikrim ayrica ben hic bi zaman ekto olamam yani o bel incelmez hic bi sekilde tamam incelir ama yinede kalin durucak gibi gibi..
Şöyle diyim 110 kiloykenki pantolon ile, şu anki aynı beden mi ? :D

Şöyle diyim 110 kiloykenki pantolon ile, şu anki aynı beden mi ? :D
:D guzeldi,degil tabiki ama yinede yagli, verdigimde de oyle hani zayiflar vardir hic bi zaman oyle olamaz belim mesela hic bi zaman yani kilo verdim ama yinede goruntu olarak bi endo bi mezoyu andiriyodum omuz ve bel genisligine bakarak mesela off topic oldu azicik kusura bakmayin mesajdan devam edelim :D

Nekadar surede olucagi beslenmenize antrenmanlariniza bagli requ nun dedigi gibi hic belli olmaz :)

:D guzeldi,degil tabiki ama yinede yagli, verdigimde de oyle hani zayiflar vardir hic bi zaman oyle olamaz belim mesela hic bi zaman yani kilo verdim ama yinede goruntu olarak bi endo bi mezoyu andiriyodum omuz ve bel genisligine bakarak mesela off topic oldu azicik kusura bakmayin mesajdan devam edelim :D

Nekadar surede olucagi beslenmenize antrenmanlariniza bagli requ nun dedigi gibi hic belli olmaz :)
O yağ değil işte, sarkan deri ya da tam atmamışsan yağları kalan yağ :D kendimden biliyorum

Umit.baysungur, arkadaslarin dedigi gibi antrenman beslenme dinlenme ve metabolik farkliliklar.. Bu degiskenlere gore net bir zaman soylenemez ama bu is sabir ve zaman meselesidir. Kolunun 34 ten 37ye cikmis olmasina falan takilma bunlar su an icin onemli degil...

Lg Smart World

Anlamadigim hocam kardio yaptiriyor 15 dak kosu banti 15 bisiklet arkadan mekik alt mekik fakat gobegim icin calisirken kollardanda bi hayli verdim kol denen sey kalmadi gibi smcim gobek fakat her yerden gidiyor ne yapabilirim bilgi lutfen bu durum moralimi bozuyor kollarimin zayiflamasi gayet iyi fururken bi hayli dustu

Anlamadigim hocam kardio yaptiriyor 15 dak kosu banti 15 bisiklet arkadan mekik alt mekik fakat gobegim icin calisirken kollardanda bi hayli verdim kol denen sey kalmadi gibi smcim gobek fakat her yerden gidiyor ne yapabilirim bilgi lutfen bu durum moralimi bozuyor kollarimin zayiflamasi gayet iyi fururken bi hayli dustu

Beslenmeni yazarsan yardımcı oluruz.Beslenmen iyise kaslardan gitmez.Birde bölgesel yağ eritemezsin.

Beslenmem sabah 3 yumurta bir bardak layt sut oglen corba salata az bir dilim ekmek az yemek ne varsa 4 gibi elma 10 15 badem aksam 4 dilim t gogsu ve sutle karisik protein tozu

Back
Yukarı