Tamam belki bilimsel bi aciklama yok ama yinede bi gruplandirma yapılabilir benim fikrim ayrica ben hic bi zaman ekto olamam yani o bel incelmez hic bi sekilde tamam incelir ama yinede kalin durucak gibi gibi..Vücut tipi diye bişi yok
Şöyle diyim 110 kiloykenki pantolon ile, şu anki aynı beden mi ?Tamam belki bilimsel bi aciklama yok ama yinede bi gruplandirma yapılabilir benim fikrim ayrica ben hic bi zaman ekto olamam yani o bel incelmez hic bi sekilde tamam incelir ama yinede kalin durucak gibi gibi..
Calışırsan, beslenirsen olur ama 8 ayda mı olur 5 ayda mı olur 2 senede mi olur, Allah bilirRegu bi 8 ayda iyi bir vucut cikarmi bu bedenden
Şöyle diyim 110 kiloykenki pantolon ile, şu anki aynı beden mi ?![]()
O yağ değil işte, sarkan deri ya da tam atmamışsan yağları kalan yağguzeldi,degil tabiki ama yinede yagli, verdigimde de oyle hani zayiflar vardir hic bi zaman oyle olamaz belim mesela hic bi zaman yani kilo verdim ama yinede goruntu olarak bi endo bi mezoyu andiriyodum omuz ve bel genisligine bakarak mesela off topic oldu azicik kusura bakmayin mesajdan devam edelim
Nekadar surede olucagi beslenmenize antrenmanlariniza bagli requ nun dedigi gibi hic belli olmaz![]()
Anlamadigim hocam kardio yaptiriyor 15 dak kosu banti 15 bisiklet arkadan mekik alt mekik fakat gobegim icin calisirken kollardanda bi hayli verdim kol denen sey kalmadi gibi smcim gobek fakat her yerden gidiyor ne yapabilirim bilgi lutfen bu durum moralimi bozuyor kollarimin zayiflamasi gayet iyi fururken bi hayli dustu