arkadaşlar dips rekorlarını alalım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçtane dips yapabilirsin?

• 0-10

Votes: 94 23,1%
  • 10-20

Votes: 130 31,9%
  • 20-30

Votes: 95 23,3%
  • 30-40

Votes: 46 11,3%
  • 40-50

Votes: 11 2,7%
  • 50+

Votes: 37 9,1%

• Total voters
    407
Dips'in bi çok çeşidi var. Yanlardan tutup in-kalk alt göğüs ve tricepsi vuran hareketi 6 tane yaptım en fazla ( 90 kg ) :D Ama Bench Dips Triceps ve az miktar ön omuz vuran hareketi üstüme Çin Ordusu binse sabaha kadar yaparım :D

Başladığımda yarım yamalak yaptığım için 1 sene önce 50 tane falan yapıyordum şimdi 3 hafta önce basladım basladımda nizami olarak 12 yaparken şimdi nizami 30 35 max 37 yaptım bidahada 37 yapamadm 34 35 lerde düşüyorum dayanamıyor kollarım ant en son yaptıgımdan dolayı sanırım :) bu arada kilom 51

Normal 70-80 , 40 kg ağırlıklarla 40-50 arası yapıyorum şimdi iyi mi oluyor kötü mü?

70 kiloyum 27'yi geçemedim :D gerçekten çok etkili ama zor bi hareket .

Bende bir keresinde denemiştim o hareketi ancak o hareketi çalışmıyorum ölesine denediğimde sanırım yaklaşık 25 - 35 arası yapmıştım :) Yani ancak vücuda oranla iyi sayılırım ama sizin kilonuzdan baya aşşadayım.

2 hafta once agırlıksız maks tekrar denemesı yapmısdım 42 nızamaı tekrar cıkmısdı dahada gıderdım ama omuzda bı agrı hıssettım bırakdım.

Benim kilom 67 yaklaşık 40 rakamına geldim tabi bu hareketi küçüklükten beri yaptığım içinde olabilir.Jimnastik küçükkten yaptım pek yararı olmasada vücut azda olsa hissettiriyor.1 sene gitmiştim şimdi bile eskinden yaptığım işte takla-tek el amuda kalkma benım için çok basit.

Boyle konulari okuyunca farkediyorum, ben ciddi hem az agirlik hemde az tekrar yapabiliyorum. en fazla 10 cikartabilirim.

47 kg'yim 3 tekrar çıkarıyorum maalesef:D

95kg yim az önce denedim nizami 15 tekrar çıktı. Ama triceps dips değil göğüs dips biraz geniş omuz genişliğinde olsa 20yi zorlarım.

Son düzenleme:
Ben belime 70lbs(~35kg) takıp 6-7 tekrar yapıyordum. Ağır çalışmayı sevdiğim için böylesi daha iyi oluyordu. Şimdi yeni salonda dipsler hep geniş tutuş o yüzden ağırlık takamıyorum yoksa omuz kapsüllerini parçalayacak gibi oluyorum. Eski salonuma dönünce devam :D
En sevdiğim hareketlerden biridir :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı