Arkadaşlarım Mezun Oldum.. Sizlerle Paylaşmak İstedim..

Çok teşekkür ederim.. Dediginiz gibi hayat şimdi başlıyor. İnş hepimizin yüzü güler..

bende mezun olunca dertler biticek diyodum asıl bitince başladı umarım sevdiğiniz işi yaparsınız bu çok önemli tebrikler:)

NoPainNoGain! sana birşey sorma istiyorum.

197 ygs puanı ile beni besyo mülakatına çağıracak herhangi bir üniversite varmı. :)

tebrikler umarım istediğiniz işi yapabilir mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürlü bir yaşam sürersiniz bu arada aklıma küçükken okuldayken bir büyüsemde hayatımı yaşasam diye düşünürken büyükler çocukluğunun ergenliğinin kısaca okul yıllarının tadını çıkar büyümek sanıldığı gibi çokta iyi bir şey değil derlerdi şimdiki dertlerin ne ki bu sadece fragman asıl film okuldan sonra başlıyor derlerdi haklılarmış eğer sağlam para getirecek bir iş yoksa pekte insan istediği gibi yaşayamıyormuş

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Doğru diyosun parasız saadet olmuyor. Ne yazıkki bu dünyada paranın büyük önemi var. Tabiiki para hersey degil fakat hayallerini gerçekletirmek icin belirli miktarda paraya ihtiyac var. İnş. yüzümüz güler herkes için diliyorum. En azından çaba gösterenlerin karşılıgını bulmasını diliyorum. ALLAH yardımcımız olsun.

hayırlı olsun, adnan mendereste arkadaşım okuyor ama edebiyat fakültesinde:)
umarım ben de 4 senelik bir üniversiteyi bitirip mezuniyet kutlarım:/ bu sene açıköğretim deneyeceğim boş durmamak için.

Tebrikler :)

Tebrikler. Bişey sormak istiyorum. Kaç puanla girdiniz Adnan Menderes üniversitesine ? Ben de besyo istiyorum. Puanım biraz düşük (230 puanım).

Back
Yukarı