antremandan önce ve sonra karbonhidrat alımı

merhaba ben vücut ağırlığı ile çalıştığım için antremanlarım 30 dakika gibi bir süre sürüyor yani bir nevi 30 dakika cardio yapıyormuşum gibi antremandan öncede 1 muz 1 patates yiyorum orta boy antremandan sonra ise 1 bardak çikolatalı süt içiyorum(25 gr karbonhidrat) yeterli olurmu sizce ?

Vücudun ile ilgili bilgileri vermemişsin boy,kilo nedir?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:44 ----------

60KG civarındaysan 200gram karbo yeterli olur yani yarım paket makarnayı haşlayıp öğünlere bölersen iyi olur.

merhaba ben vücut ağırlığı ile çalıştığım için antremanlarım 30 dakika gibi bir süre sürüyor yani bir nevi 30 dakika cardio yapıyormuşum gibi antremandan öncede 1 muz 1 patates yiyorum orta boy antremandan sonra ise 1 bardak çikolatalı süt içiyorum(25 gr karbonhidrat) yeterli olurmu sizce ?

Antremandan 1- 1.5 saat once yiyecegin bir karbonhidratli ogun (kilo vermdeigin icin kendin ayarla)

Idman sonrasi ise icecegin bir bardak meyve suyu ve 1-1.5 sat sonrakarbonhidratli ogun isini gorecektir.

Cikolatali sut filan bu tur islenmis rafine sekere hayatinizda yer etmeyin.

65 kiloyum şöyle kararlaştırdım antremandan önce 2 tane orta boy(100-120 gr) haşlanmış patates antremandan hemen sonra 1 bardak ballı süt(bal doğal sütün içine kendim koyuyorum) 30 dakika sonrada 1 adet orta boy muz almayı kararlaştırdım 1 saat sonrada 1 adet elma

Back
Yukarı