MeyethologY
Üye
Arkadaşlar sadece göğüs, sırt, arka omuz ağırlıklı çalışıyorum.Bunun nedeni hafif bir kamburluğum var ve salona gitmemin en büyük nedeni o.Boyuma etki etmesini istemediğim için de bacak çalışması, omuz press vs. hareketler yapmıyorum.Sadece 3-4 bölge çalışmama rağmen 2 hafta oldu ve vücudumun istediğim gibi fit bir görünüme doğru gittiğini fark ettim.Sizce bu gelişmeyi artırmak mümkün mü ? Birde sırt-omuz programım kamburluğuma etki eder mi daha iyi bir program mı yapmalıyım ? Program şöyle :
PAZARTESİ
Bench Press 4x10
Incline Bench Press 4x10
Decline Bench Press 3x10
Butterfly 3x10
Dumbell Pullover 3x10
Cable Crossover 3x10
Dumbell Flies 3x10
SALI
Dinlenlenme-Evde sadece karın programı (8dk Jamie Alderton)
ÇARŞAMBA
Lateral Raise 3x10
Behind The Neck Press 3x10
One Arm Dubell Rowing 3x10
Rowing Machine 3x10
Pulldown 3x10
Upright Row 3x10
PERŞEMBE
Dinlenme-Karın
Ve böyle devam ediyor.Gün aşırı antreman, antremandan bir gün sonra evde karın.Programı kendim yaptım zaten saçma durduğundan anlarsınız.Programa eklemem veya çıkarmam gereken şeyler nelerdir ? Tüm vücut antremanı yapmayacağım.Örneğin kollarım ve ön omuzum vücudumun diğer yerlerine göre çok daha kalın çünkü kick boks yaptım uzun süre.Sadece kolları kıvırdığımda herkes bakar çocuk çok kaslı diye, ancak üstümü soyunsam hiçbir şey yok bu durumdayım.Yaş 18 Boy 1.67 kilo 71. Yaklaşık 65 kiloya düşerek antremanla birlikte fit bir görünüm istiyorum ve tabii kamburluğumun (kifoz ve lordoz) düzelmesini.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
PAZARTESİ
Bench Press 4x10
Incline Bench Press 4x10
Decline Bench Press 3x10
Butterfly 3x10
Dumbell Pullover 3x10
Cable Crossover 3x10
Dumbell Flies 3x10
SALI
Dinlenlenme-Evde sadece karın programı (8dk Jamie Alderton)
ÇARŞAMBA
Lateral Raise 3x10
Behind The Neck Press 3x10
One Arm Dubell Rowing 3x10
Rowing Machine 3x10
Pulldown 3x10
Upright Row 3x10
PERŞEMBE
Dinlenme-Karın
Ve böyle devam ediyor.Gün aşırı antreman, antremandan bir gün sonra evde karın.Programı kendim yaptım zaten saçma durduğundan anlarsınız.Programa eklemem veya çıkarmam gereken şeyler nelerdir ? Tüm vücut antremanı yapmayacağım.Örneğin kollarım ve ön omuzum vücudumun diğer yerlerine göre çok daha kalın çünkü kick boks yaptım uzun süre.Sadece kolları kıvırdığımda herkes bakar çocuk çok kaslı diye, ancak üstümü soyunsam hiçbir şey yok bu durumdayım.Yaş 18 Boy 1.67 kilo 71. Yaklaşık 65 kiloya düşerek antremanla birlikte fit bir görünüm istiyorum ve tabii kamburluğumun (kifoz ve lordoz) düzelmesini.Yardımcı olursanız çok sevinirim.