bucephalus
Üye
herkese merhabalar gazaintepten yazıyorum daha once 1 ay kadar spor salonuna gittim ama iş koşullarım elvermediği için bırakmak zorunda kaldım forumdakı bılgılerden faydalanarak dun animal cut aldım yıne forumdan faydalanarak kendımmce beslenmeye calısıyorum.bugun 1. gunum 06:45 te animal cut aldım 7:15 te bir haslanmıs yumurta sarısı hariç ve bitanede zeytin yedim işyerinde oole cok fazla yemek secenegım yok oyuzden yemek fabrikasından gelenlerı yıyorum ama tabiki o yemeklerdende kıstım kasık hesabıyla beslenıyorum 2. paketimi ogle uzeri saat 11:30 da aldım ve 12 de ogle yemegımı yedım acaba yanlısmı yaptım. spor olarakta flexxor hocamıızım verdıgı evde calısma programıyla calısacagım.
Genel olarak metabolizmam cok yavas meslegimde muhasebe. çok hareketsizim bana önerebileceğiniz yöntemler varsa bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
2 paket arasındakı sure cokmu kısa bu konuda tereddutlerım var cunku ıkıncı paketı aldıktan sonra cok az bı sure carpıntım oldu.Şimdi Daha iyiyim.
boyum : 1,72
kilom : 104.45
Şimdiden Yapacagınız Yorumlar Ve onerileriniz İçin Çok Teşekkur Ederim
Genel olarak metabolizmam cok yavas meslegimde muhasebe. çok hareketsizim bana önerebileceğiniz yöntemler varsa bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
2 paket arasındakı sure cokmu kısa bu konuda tereddutlerım var cunku ıkıncı paketı aldıktan sonra cok az bı sure carpıntım oldu.Şimdi Daha iyiyim.
boyum : 1,72
kilom : 104.45
Şimdiden Yapacagınız Yorumlar Ve onerileriniz İçin Çok Teşekkur Ederim