Alman Hacim Çalışması

Benim problemim de hacim kazanmak. Bu programı denemek istiyorum. Yalnız bir çekincem var, normal 3*8 lik antremanda dahi yarım saatten sonra üzerime bir yorgunluk ve bezginlik çöküyor. Creatin kullanmadan 10*10 çıkarabilir miyim bilemiyorum. Ya da diğer hacim antremanlarımını araştıracağım.

Bugün itibari ile Alman sistemine basladim. Ilk gun itibari ile gogus ve sirt calistim. Baslangic agirligini ayarlamak biraz zor oluyor. Deneme yanilma yontemi ile bir kac calisma sonra oturacaktir diye tahmin ediyorum. Ozellikle evde calisanlar icin cok ideal bir sistem, tak agirligi 45 dakika calis, yani agirlik degistirme derdi de yok ;)

Ağırlık arttırmak zaten hacim amaçlı her programda önemli. Daha da önemlisi ağırlık arttırıcam diye hareketi bozmamak. Vücut zaten ağırlık arttırmak gerektiğinde sinyali verecektir. Biceps için diyelimki 30 kgyla 12 tekrardan 3 seti rahat bi şekilde yaptık. Bir sonraki antrenmanda 32 kgyla yaparız. Mesela 2 hafta sonra hareket kolay gelmeye başlar bu defa ağırlığı 35 kg yaparız. Bu şekilde ağırlıklar kademeli olarak artar.
Naptin dayi sen 30 kg 3 set 12 tekrar biceps falan

bu programı yeni başlayan biri olarak uygulasam sonuç alır mıyım? kas yırtılması veya sakatlık yaşamak istemiyorum kilo 52 biraz ciddi bir program ve hacim yapmak istiyorum beslenme ve uyku düzenimi büyük ölçüde düzenledim tek ihtiyacım gerçekten ihtiyacımı karşılayacak bir program

ben hep tek bölge çalıştım ağır kilolarla az tekrar ve yavaş indirip kaldırdım hiç bişe olmadı 2 sene de sonra çok hocam bi günde 3 bölge ve haftada aynı bölgeyi 2 kez çalışmamı söyledi ve yüksek tekrarlarla inanılmaz sonuçlar aldım bence vücut neye tepki veriyorsa öyle çalışılmalı ve beslenme gerisi hikaye....
hala sitede üyemisin yorumun 2010 ' da .. ortak bir noktamız var bir soru soracağım umarım hala buradasındır

proramda göğüs egzersizinde fly yok diye birşey yazılmadı sanırım.programın orjinalinde bench press ve fly mevcut.ardından ise kanat egzersizleri geliyor.bench press ve latt makinasında çekiş 10*10 olarak süper setlenir.bu ikilide ara dinlenme 1,5 dakikadır.ardından her iki kas grubunun ikinci hareketleri olan fly ve pulley 2-3*10 olarak süper setlenir.bunlarda ise ara dinlenme 1 dakikadır.zorluk derecesi olarak hıt sistemden bir adım önde olarak yorumluyorum.ve özellikle sistemi hazırlayanlar ileri seviye uygulamalar için diye belirtmişler.programda eksi bir yön yok.
Hocam seni severek takip ediyorm sırt ve göğüs için bu peki diğer adeleeler için çalışma sistemi onetirmsn

Back
Yukarı