fRaNtiCBjK
Üye
Zaten Turk mali degil ki urunler 

Reklamcilik ne zamandan beri serbest olduayrica yerli mallari kullanmam kullandirtmam kusura bakmayinda bu ulkede insan sagligi 2.planda hep once ne kadar cok kar edebiliriz amaci gelir
Herkese merhaba öncelikle bu yazımda da firmayı itham etmediğimi belirtmek isterim sadece bir tesadüfte olabilir ancak paylaşmam gerekli sizlerle...
30 eylülden bu güne 10 gündür tadı çok ama çok kötü olmasına rağmen çeşitli yöntemlerle yaklaşık 500gr kadar alfasol whey kullandım. Ben her yıl tüm sene boyunca min 3 max 4 kez test yaptırırım, malum beslenme şeklimizin çıtası yüksek.., bugüne kadar çok uzun yıllardır protein kullanıyor olmama rağmen hiç bir test sonucum da bir sorun çıkmadı, ancak bugün yapılan testte böbreğimin dışarı idrarla protein attığı ve pankreas enzimlerinde sorun olduğu sonucu çıktı. Bir çoğunuzun bildiği üzere böbrek normal şartlarda asla böyle bir davranış sergilemez tabi dışarıdan alınan protein fazla gelmediyse veya emilemediyse, dediğim gibi tesadüfte olabilir ancak sonuç bu. Aralık ayında yılın 2. testini yaptıracağım bu esnada her zaman ki beslenmeme aynı şekilde devam edip normalde kullandığım suplementleri kullanacağım, aralık ayındaki testte işlev normale dönerse sanırım sorunun tek bir açıklaması olacak...
Kas gucu adlı üye reklam amaçlı üyelikten banlanmıştır.tüm paylaşımları taraflı kabul edilebilir..
Istersen cumhurbaskani ol reklamci olmadigin anlamina gelmez , ulan akedemisyenin krali olsanda gelip buraya creatine e(muazzam supplemente) laf soyleyen adamla spor hakkinda tartismam . Daha 2 gun once spora baslayan adamlar nasil oluyorda tavsiye verme cesareti buluyor anlamiyorum . Son olarak ucuz etin yahnisi yenmez beyler . Amerika , almanya , ingiltere bir cok ulke gezdim inanin bana oralarda insan sagligina daha cok onem veriliyor turkiye icinse ayni seyleri soyleyemeyecegim once parayi onemser turklerSırf sizlere yazmak için tekrar üye oldum. Kas gücü rumuzlu üye bendim ve ben Atatürk Üniveristesinde akademisyenim. Buyrun bir gün gelin de insanlık öğrenin. Siz beni reklamcı diye itham edemezsiniz. bence asıl siz bu yabancı firmaların mallarını satan insanlarsınız. Biz size ters düşecek birşey söyledik ya hemen reklamcı olduk. Yazıklar olsun ya[DOUBLEPOST=1413785958][/DOUBLEPOST]
Arkadaşım senin konunu da firmayla görüştüm. Firma bu konuda çok üzülmüş ve doğruyu yapan taşlanır diyorlar. Hakkımızı helal etmiyoruz diyorlar. Bilgin olsun. Belki bilmeden yalan yanlış yorum yapmazsın belki bir daha. Ben ürünleri kullanıyorum ve hiç sıkıntım yok ve firmanın yüzlerce müşterisi var. İnsanlar birilerin tekerine çomak soktu diye hemen karalanıyor. Ya doğruyu söyleyince neden reklam yapmış oluyorum. bende sizin gibi öylesine birşeyler deseydim daha mı doğru oluyor. Bizim insanımıza iyiylik yapan yaranmaz zaten.[DOUBLEPOST=1413786216][/DOUBLEPOST]
Sayın Diez rumuzlu admin asıl size yazmak için üye oldum. Siz ne hakla bana reklamcı dersiniz ve beni banlarsınız. Ben bu foruma düzeyli bir forum olduğunu duyduğum için üye oldum. Ben firmanın adamı falan değilim ya. Birgün buyrun gelin üniversitemizde sizi ağırlayayım da gözünüzle görün. Herkese yalancı gözüyle de bakmayın. Ben doğru bildiğimi yazdım o kadar.
bence sizin forum yöneticisi olarak yapmanız gereken kötüleyen insanlara kanıt sunun demekti ama siz ben doğruyu söyleyince beni banladınız nasıl iş bu. Buradan tekrar söylüyorum Whey Protein isterse en kötüsü olsun Böbreklere zarar vermez. İdrarla da Protein atılmaz. İnsanların hakkına girmeyin.
Istersen cumhurbaskani ol reklamci olmadigin anlamina gelmez , ulan akedemisyenin krali olsanda gelip buraya creatine e(muazzam supplemente) laf soyleyen adamla spor hakkinda tartismam . Daha 2 gun once spora baslayan adamlar nasil oluyorda tavsiye verme cesareti buluyor anlamiyorum . Son olarak ucuz etin yahnisi yenmez beyler . Amerika , almanya , ingiltere bir cok ulke gezdim inanin bana oralarda insan sagligina daha cok onem veriliyor turkiye icinse ayni seyleri soyleyemeyecegim once parayi onemser turkler