Tatlı defiinisyon diyelim. Gün içerisinde low carb alıp 200 civarı kaloıri açığı bırakıyorum.Eger antreman saatlerini degistiremiyorsan yapacak birsey yok. Antremandan sonra eger definasyonda degilsen illa ki biraz kh ve protein almalisin. Eger cekebiliyorsan antreman saatini asagi cekmeni oneririm yoksa birseyler atistirip uyu bence.
Yatmadan Önce Kazein ve Sütün Önemi | Sayfa 2 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Aç karnına yapıyorlar genelde. Çok iyi oluyorantremanı sabaha koyanlar beslenmelerini nasıl düzenliyolar acaba?
definasyon döneminde mi bu sadeceAç karnına yapıyorlar genelde. Çok iyi oluyorGH dorukta ve enerjide öyle oluyor
Farketmiyor. IF yapanlar genelde aç karnına yapıyor idmanı.definasyon döneminde mi bu sadece
Farketmiyor. IF yapanlar genelde aç karnına yapıyor idmanı.
Ben 3-4 kere denedim. Normalden antrenmandan daha iyi çıkardığımı söyleyebilirim, nedenini bilmiyorumac karnina sert bir antremani cikarmak zor olmuyormu. kan sekerinin dusmesi ya da herhangi negatif bir etki ??
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
gittin mi hocam ? nasıl geçtiöyleyse yarın sabah erkenden gidiyorum, normal antremanımı yapıyorum üstüne bide cardio yapıp çıkıyorum bu mudur yani olay?
bazıları sabah 8 e saat kurup yumurtasını yiyor sindirim başlasın diye, 4 e kadar tüm yiyeceklerini yiyip sindirimlerini tamamladıktan sonra salona geliyolar. bunu yapacaklarına sabah erkenden gelseler amelelikten kurtulurlar. spordan sonra ne yiyeceklerse onu yerler. sabah sporu daha mantıklı geliyor eğer gerçekten sizin anlattığınız gibiyse
"eger definasyonda degilsen" derken ?? definasyondaki antreman sonrası geç saate denk geliyor diye beslenmeyecek mi..? Bu forumda ve yabancı forumlarda hep aksini görüyorum söylediğinin..Eger antreman saatlerini degistiremiyorsan yapacak birsey yok. Antremandan sonra eger definasyonda degilsen illa ki biraz kh ve protein almalisin. Eger cekebiliyorsan antreman saatini asagi cekmeni oneririm yoksa birseyler atistirip uyu bence.
Yatmadan Önce Kazein ve Sütün Önemi | Sayfa 2 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Definasyondaysan kesinkes yememelisin demedim ki"eger definasyonda degilsen" derken ?? definasyondaki antreman sonrası geç saate denk geliyor diye beslenmeyecek mi..? Bu forumda ve yabancı forumlarda hep aksini görüyorum söylediğinin..
yok hocam yarın sabah erkene kurucam saati, kol günü programımo ardından 1 saat kardio yapıp dönücem.gittin mi hocam ? nasıl geçti![]()