Akşamlari yenilebilecek kalorisi az yiyecekler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neverzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neverzz

Üye
Diyet yapıyorum ve akşam 8 den sonra bişi yememeye dikkat ediyorum meyvede dahil,bazen acıkıyorum ve bişiler atıştırmak istiyorum.

Tavsiye edebileceğiniz bişi var mı *

yoğurt veya lor peynırı olabılır

akşam yemegınde ızgara balık tavuk hındı bunları yıyebılırsınız kılo yapmazlar

akşam karbonhıdrat almayın meyvelerde kabonhıdrat ıcerır gun ıcıdne almanız daha doğru olur

kuruyemişleride fındık cevız badem bunları gun ıcınde ara öğün olarak tüket gece bu tarz şeylere gerek bu alıcagınız enerjıler yag oalrak depo edılır.

galeta ( çubuk fılan ) gece yenıcek en kötü şeylerden bırı olur bence sırf karbonhıdrat gece bu karbonhıdratı yakamıycagımız ıcın yag olucak.

danone pudıng fılansa gene yanlıs

kuruyemişleride fındık cevız badem bunları gun ıcınde ara öğün olarak tüket gece bu tarz şeylere gerek bu alıcagınız enerjıler yag oalrak depo edılır.

galeta ( çubuk fılan ) gece yenıcek en kötü şeylerden bırı olur bence sırf karbonhıdrat gece bu karbonhıdratı yakamıycagımız ıcın yag olucak.

danone pudıng fılansa gene yanlıs

O zaman bilmediğime veriyorum.Bu akşam bi 7 tane götürdüm çileklisinden :D 45 gr zaten bi tanesi fazla bişi deil aslında

Akşam yenen yemeklerde dikkat edilmesi gereken bir konu da yediğimiz yemeklerin hazım süreleri olmalıdır. Geç hazmolan yemekler yediğinizde uyku esnasında metabolizmaya ek yük getirirler.

Son öğün ile uyku arasında 3-4 saat gibi ara olmalıdır.

Geç saatlerde yediğimiz yiyecekler daha hafif ve kolay hazmolan yemeklerden tercih etmemiz daha uygundur.

Back
Yukarı